2 Yıl kullanılan IPS monitör iade edilir mi?

Elwaysed

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Asus Tuf VG27AQ modeline sahip bir monitörüm var, 3 yıllık garantisi bulunuyor.

Ekran görüntüsünü bırakıyorum; zaman geçtikçe sanki IPS glow artmaya başladı ve bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Zaten monitörün tam ortasında durmadan yanan 2 bozuk piksel var. Garanti 2026 Ağustos ayında bitiyor. Kısacası bunlar garanti kapsamına giriyor mu? Panel değişimi yapabilirler mi veya yeni monitör gönderme olur mu? Para iadesini alabilir miyim?

Parlaklık 100 ve manzara modunda.

Dosya Ekleri

• 20251122_223756.jpg
    20251122_223756.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ASUS TUF VG27AQ modeline sahip bir monitörüm var, 3 yıllık garantisi bulunuyor.

Ekran görüntüsünü bırakıyorum; zaman geçtikçe sanki IPS glow artmaya başladı ve bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Zaten monitörün tam ortasında durmadan yanan 2 bozuk piksel var. Garanti 2026 Ağustos ayında bitiyor. Kısacası bunlar garanti kapsamına giriyor mu? Panel değişimi yapabilirler mi veya yeni monitör gönderme olur mu? Para iadesini alabilir miyim?

Giriyor (panel değişimi)
Bende de panel çizgilendiği için gönderdim.
6'sında kargoya verdim 8'inde ellerine ulaştı şu anda son testlerde.

Kullanıcı hatasından ötürü diyerek geçiştirebilirler.

Panel değişimi yapıyorlar.

Giriyor (panel değişimi)
Bende de panel çizgilendiği için gönderdim.
6'sında kargoya verdim 8'inde ellerine ulaştı şu anda son testlerde.

Panel değişimi yapıyorlar.
İlk geldiği zaman talep etmiştim pixeller için bana en az 3 tane ölü pixel veya yanan pixel olması gerektiğini söylediler ama şuanda ips glow var işin içinde

Arkadaşlar, ASUS TUF VG27AQ modeline sahip bir monitörüm var, 3 yıllık garantisi bulunuyor.

Kral bende MSI G255F vardı 1.5 yıl sonra ghosting var diye detaylı bir metin yazıp vatandan iade etmiştim kabul ettiler sen dene şansını.

İlk geldiği zaman talep etmiştim pixeller için bana en az 3 tane ölü pixel veya yanan pixel olması gerektiğini söylediler ama şu anda IPS glow var işin içinde.

Bu şekilde bu metinle gönderdim panel değişimi yapmışlar.

Olası bence alırlar ne kadar ömür biçtikleri hakkında bir şey var mı mesela OLED'lerde işte 4 yıl yanmama garantisi diyor falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı