- Makaleler
- 12
İşlemci yıpranabilir ve buna bağlı olarak performansında çok ihtimal vermesem de düşüşler yaşanabilir.Bakmadıysa ne gibi sorunlar olur.
İşlemci yıpranabilir ve buna bağlı olarak performansında çok ihtimal vermesem de düşüşler yaşanabilir.Bakmadıysa ne gibi sorunlar olur.
İşlemci yıpranabilir ve buna bağlı olarak performansında çok ihtimal vermesem de düşüşler yaşanabilir.
Çok kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Çok çılgın bir kullanıcı değilse stok fan kullansa dahi problem yaratacağını düşünmüyorum, rahatlıkla kullanabilirsiniz bana göre.Satıcı yüksek ihtimal stok fan ile kullandı emin değilim ama ben bir sorayım nasıl kullandınız falan diye sonra tekrardan yazarım.
Çok kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Çok çılgın bir kullanıcı değilse stok fan kullansa dahi problem yaratacağını düşünmüyorum, rahatlıkla kullanabilirsiniz bana göre.
O zaman rahatlıkla alabilirsiniz, problem olmaz.Satıcı ile şimdi konuştum stok fan kullanıp 50 60 dereceleri hiç geçmediğini ve hiç overclock yapmadığını, anakartının overclocku desteklemediğini söyledi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.