2 Yıl Sonra Sevgilim Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutluluğunuz daim olsun ama bu cümleyi beğenmedim samimiyetinizi ilerlettikten sonra gelecekle alakalı düşüncelerinizi dile getirin bence karşı tarafın fikirlerini öğrenin en azından. Ama öyle çokta kafaya takılacak bir şey değil belki oda senin kadar mutlu olduğundan ne söyleyeceğini bilememiştir bazen heyecan insana aptalca şeyler söyletip yaptırabiliyor başıma çok geldi o yüzden bu gayet anlayışla karşılanabilir.
:) nasıl desem şu 3 yıl boyunca neler yaşadım bir bilsen reis uzun zaman sonra bu kadar mutlu oldum.
Hayırlı olsun ne diyelim. :D
Darısı benim başıma. 🙂
:)
Sevdiğine sımsıkı sarıl, her zaman sevin birbirinizi, her zaman dürüst olun birbirinize, güven çok önemlidir sevgi de gitti mi geri gelmez.
Önerin için teşekkür ederim en iyi şekilde devam edecek gibi duruyor.
 
Yaş 14 mü reis? Öyleyse ciddi düşünmeyi bırakalım.
14.png
 
Bu da aldatsam bile yakın arkadaş olarak devam edeceğiz diyor, Sen de süreci arkadaş olarak sürdürmek kısmına mı sevindin :)

Yaşlar kaç?
 
Uzun bir ara ara vermiştim çünkü her aşkımda aldatıldım. Eminim bu farklı çünkü ayrılsak bile en yakın arkadaş olarak devam edeceğiz dedi.

Bu mutlu anımı sizlerle paylaşmak istedim; sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin, elden gidince sadece bakarsınız.

bir kıza hiçbir zaman güvenilemeyeceğini öğrenemen için en az 5 kız tarafından daha aldatılmanmı gerekli :D aldatmak aslında basit onlara göre seçenek çok olunca karaktersizlikle birleşiyor ve bu onların karakteri sonuçta daha beterleri var dostum bırak sadece aldatsınlar . oyüzden en iyisi duygusal bağ olmadan ilişki yaşamak gezmek eğlenmek bir sevgiliyle yapılabilecek tüm şeyler kısaca ama kör kütük aşık olmak yok :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı