2 yıllık bölüm vs. mezuna kalmak

Ben mezuna bırakacağım. Daha mantıklı boş bir bölüm seçmektense.

O zaman önünde kalan bu az süreyi iyi değerlendir dostum başarılar dilerim.

Ben mezuna bırakacağım. Daha mantıklı boş bir bölüm seçmektense.
çalışacağına inanıyorsan mezuna bırakmak mantıklı ama çalışma iraden yoksa tercih yapman en mantıklısı

Dostum yanlış anlamadım değil mi? TYT genel netin 20-25.

DGS ile ea bölümüne geçmiş biri olarak DGS mühendisliklerde kont. çok az, giren öğrenci sayısı çok fazla olduğu için ve DGS sınavı eşittir TYT sınavı olduğu için senin şuan 25 netin DGS'de de 25 net demektir. Sen lise hayatın boyunca hiçbir şey yapmamışsın... Dost acı söyler saçma bir 2 yıllık üniversiteye gidip DGS kasarım diyorsun ama yanılıyorsun hiç öyle olmayacak. O yüzden kır poponu adam akıllı LÜTFEN GELECEĞİN İÇİN ÇALIŞ. Seneye 4 yıllık direkt istediğin bölüme gitmeye bak.

Son düzenleme:
O zaman önünde kalan bu az süreyi iyi değerlendir dostum başarılar dilerim.

çalışacağına inanıyorsan mezuna bırakmak mantıklı ama çalışma iraden yoksa tercih yapman en mantıklısı
Çalışmayarak dersimi aldım. Bu sefer ipleri bırakmayacağım.

Hocam o 2 senede Full DGS çalışacağım zaten. 2 sene DGS çalışsam ilk bine girerim herhalde?

Hocam o 2 senede Full DGS çalışacağım zaten. 2 sene DGS çalışsam ilk bine girerim herhalde?
Hocam maalesef bilgi olarak sıfırsın. Sanmıyorum bu şartlar altında DGS'nin iyi bir tercih olacağını.
Edit: Eğitim bilgisi olarak demek istedim hocam yanlış anlaşılmasın.

Yukarıdaki yorumumu tekrar dikkate almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…