2 yıllık bölümlerde hazırlık var mı?

Mezun olduğum bölüm. Güzel bölümdür, güzel maaşlara iş bulabilirsin. Alternatif olarak Otomasyon bölümü de tercih edebilirsin. Hazırlık olduğunu zannetmiyorum bu bölümlerde.

Hocam benim amacım DGS ile elektrik-elektronik mühendisliğine tamamlamak.

@matadoria
Benimde amacım oydu fakat 7-8 sene geçti üzerinden. :D Yaş 30 olmak üzere bu saatten sonra tamamlanmaz artık. :) Tamamlayan arkadaşlarım oldu. Tamamlayabilirsen çok güzel olur. Teknik bölüm okunacaksa elektrik, elektronik bölümleri okunmalı kesinlikle. Mühendisliğe tamamlamasan bile tatmin edici maaş alıp hayatını çok zorlanmadan geçindirebilirsin. Ben otomasyon üzerine çalışıyorum şuan.

Benim de amacım oydu fakat 7-8 sene geçti üzerinden. :D yaş 30 olmak üzere bu saatten sonra tamamlanmaz artık. :) tamamlayan arkadaşlarım oldu. Tamamlayabilirsen çok güzel olur. Teknik bölüm okunacaksa elektrik, elektronik bölümleri okunmalı kesinlikle. Mühendisliğe tamamlamasan bile tatmin edici maaş alıp hayatını çok zorlanmadan geçindirebilirsin. Ben otomasyon üzerine çalışıyorum şu an.

Hocam peki DGS ile elektrik-elektronik mühendisliğine tamamlayıp siber güvenlik uzmanı olunur mu?

Hocam peki DGS ile elektrik-elektronik mühendisliğine tamamlayıp siber güvenlik uzmanı olunur mu?
Bu ölümlerde elektronik yazılımı görürsün ancak. Siber güvenlik başka bir dünya. Sanmıyorum yani. Yazılım ile ilgili bölümlere yönelmen lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı