Smmmhunter
Megapat
7600XT ile 4060 kafa kafayalar. Ama asıl fark birinde 7500F var. DDR5 sistem olduğundan çok daha mantıklı.Bunda kaldım Gforce 4060 ekran kartiyla pch-x2 deki Radeon arasinda çok fark varmi
7600XT ile 4060 kafa kafayalar. Ama asıl fark birinde 7500F var. DDR5 sistem olduğundan çok daha mantıklı.Bunda kaldım Gforce 4060 ekran kartiyla pch-x2 deki Radeon arasinda çok fark varmi
X2 biraz aşıyor ama değer diyorsunuz son kararım o olsun ozaman7600XT ile 4060 kafa kafayalar. Ama asıl fark birinde 7500F var. DDR5 sistem olduğundan çok daha mantıklı.
X-2'de çok ekstra ve uzun ömürlü olacak parçalar ekleniyor. Çok daha mantıklı.X2 biraz aşıyor ama değer diyorsunuz son kararım o olsun ozaman
x2 son kararım ama ben sonradan parça eklemicem alıp yatacam üzerine o durumda varX-2'de çok ekstra ve uzun ömürlü olacak parçalar ekleniyor. Çok daha mantıklı.
X-2 30K, X-3 27K. Hangisini alıyorsunuz?
Gerek yok eklemenize. Zaten X-2, X-3'ün özelleştirilmiş hali.x2 son kararım ama ben sonradan parça eklemicem alıp yatacam üzerine o durumda var![]()
X2 Hayırlı olsun diyelim banaGerek yok eklemenize. Zaten X-2, X-3'ün özelleştirilmiş hali.
Hayırlı uğurlu olsun.X2 Hayırlı olsun diyelim banasagolun onerileriniz için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.