28 bin TL oluyor.
25 bin civarı denmiş kısılacak bir parça yok sen dene bakalım 25 bine ne çıkarıcaksın.
28 bin TL oluyor.
Yok canım iyi toplamışsın25 bin civarı denmiş kısılacak bir parça yok sen dene bakalım 25 bine ne çıkarıcaksın.
Maalesef benim en fazla 25 bin tl gibi bir bütçem var.Buna uygun olarak ta en iyi sistemi bulmak istiyorum.28 bin tl oluyor
Maalesef benim en fazla 25 bin TL gibi bir bütçem var. Buna uygun olarak da en iyi sistemi bulmak istiyorum.
Ekran kartını ne istiyorsun ?Maalesef benim en fazla 25 bin tl gibi bir bütçem var.Buna uygun olarak ta en iyi sistemi bulmak istiyorum.
Hocam ben üniversite öğrencisiyim ve de ailem maalesef geri kafalı olduğu için bu çağa göre teknoloji yatırımı ve eğlence anlamında yapabileceğim çok sınırlı oluyor.Bu bilgilere karşılık sizden 20-25 bin civarında iyi bir fiyat performans ürünü önerisi istiyorum,herhalde zor olmamalıHocam kısmaya kısarız ama bence 3 bin TL çıkar 1 kere alıyorsun pişman olma kıs diyorsan kısarız ama 3 bin TL'ye çok fark eder.
Rtx 3060Ekran kartını ne istiyorsun ?
Bu sisteme R7 5700g 1tb ssd alınsa iyi olur mu ? uyguna geliyorHocam kısmaya kısarız ama bence 3 bin TL çıkar 1 kere alıyorsun pişman olma kıs diyorsan kısarız ama 3 bin TL'ye çok fark eder.
Bu arada gaming laptop ta önerebilirsinBu sisteme R7 5700g 1tb ssd alınsa iyi olur mu ? uyguna geliyor
![]()
BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Nasıl değiştirebilirim parçaları ve de değişince iyi bir durumda oluyor mu?Ram takviyesi yapman lazım
Bu sistemi R7 5600g samsung 980 pro 1tb ssd+ ana kart asus rog strix b550-f yapılırsa 24900 tl oluyor
![]()
BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.