Nitro soğutmayı yapabilmis gibiydi aslinda, GameGaraj modellerinde hep arada kalıyor sicakliklar bende onlardan pek emin olamadim, Technopat'in testlerinde ust derecelerde dolasirken baskalarinda daha az derecelerde dolaştığı da oluyor v20.5 dediğiniz gibi oyle gelir muhtemelen ama soğutmayı bence yapamama ihtimalleri yüksek gibi bu 12.nesil işlemciler alev topu.
Slayer 2 ve Nitro'lar var başkada yoktu galiba şimdi Monster'da eklenecek.
Bu arada shiftdelete kanalindaki testte 8.822 puan anca alabilmiş slayer, sogutma olarak sıkıntılı oldugu garanti ama şöyle bir durumda var forumdakilerden aldığınizi söylemiştiniz, alt kanallarin açık kalmasida sıcaklığa etkisi olacaktir sogutucuyla vs desteklenmesi gerek slayerin.

Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkürler, birçok kişi yararlanabilir bu mesajdan hocam.
Yani açıkçası dizüstü bilgisayar alıyorsan yanında da soğutucu şart diye düşünüyorum. Bende HP Omen 17 var, soğutması gayet iyi bir cihaz ama yine de bir notebook soğutucu ile kullanıyorum.
Bir şey soracağım, 130W ile 140W arasında çok fazla performans farkı var mı?
RTX 3060 140W çeken cihazlar hangi cihazlardır? Ve siz 20.4'ten memnun musunuz?
Slayer 2 ve Nitro'lar var başkada yoktu galiba şimdi Monster'da eklenecek.
Bu arada shiftdelete kanalindaki testte 8.822 puan anca alabilmiş slayer, sogutma olarak sıkıntılı oldugu garanti ama şöyle bir durumda var forumdakilerden aldığınizi söylemiştiniz, alt kanallarin açık kalmasida sıcaklığa etkisi olacaktir sogutucuyla vs desteklenmesi gerek slayerin.

Son düzenleme: