20.000 TL oyun ve render için laptop önerisi

• Konuyu başlatan Lox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 7.113
Siz komik bulduysanız komiktir ;) İsterseniz araştırın lenovonun menteşe sorunlarını monsterı falan neden komik buldunuz anlamadım ama komik galiba?
Siz komik bulduysanız komiktir ;) İsterseniz araştırın Lenovo'nun menteşe sorunlarını Monster'ı falan neden komik buldunuz anlamadım ama komik galiba?

Bu iki markayı kasa kalitesi olarak önermedigimi dile getirmeye çalışmıştım sadece :)

Siz komik bulduysanız komiktir ;) İsterseniz araştırın lenovonun menteşe sorunlarını monsterı falan neden komik buldunuz anlamadım ama komik galiba?

Bu iki markayı kasa kalitesi olarak önermedigimi dile getirmeye çalışmıştım sadece :)
Hiçbir şey bildiğin yok diye düşünüyorum. Legion 5 Pro kullanıyorum menteşeye dair hiçbir sıkıntım olmadı. Ayrıca Lenovo kötü deyip Casper önermek nedir 🤣🤣🤣🤣🤣
Ayriyeten Casper Clevo+daha kötülerini kullanıyor, Lenovo kendi üretiyor.

Sadece
Hiçbir şey bildiğin yok diye düşünüyorum. Legion 5 Pro kullanıyorum menteşeye dair hiçbir sıkıntım olmadı. Ayrıca Lenovo kötü deyip Casper önermek nedir 🤣🤣🤣🤣🤣
Her laptop ta olan bir sorun olsaydı üretilmezdi zaten ben yaşadım ve yaşayan bir sürü insan gördüm ve bunu yazdım excalibur un iyi olduğunu kullanan bir arkadaşım söylemişti yani neden bu kadar aşalayici bir tavırdaziniz

Çünkü kullanmadığın ürünler hakkında yorum yapıyorsun. Casper’in ne zaman yazılım desteği bir Lenovo, MSI kadar oldu? Aldıktan sonra kaç kere BIOS güncellemesi almış arkadaşın sordun mu? O cihazlar tek kullanımlık naylon poşet gibi, ilk seneden sonra arıza vermeye başlar. En üst segment cihazlarında da aşırı ısınma sorunu var. Legion’larla kıyaslanamaz kalite bakımından kısacası. Casper asla ve asla önermem kimseye ki siz de anladığım kadarıyla bu cihazları kullanmamışsınız bile. Kulaktan dolma bilgilerle haraket etmenin doğru olmadığını düşünüyorum.

Çünkü kullanmadığın ürünler hakkında yorum yapıyorsun. Casper’in ne zaman yazılım desteği bir Lenovo, MSI kadar oldu? Aldıktan sonra kaç kere BIOS güncellemesi almış arkadaşın sordun mu? O cihazlar tek kullanımlık naylon poşet gibidir, ilk seneden sonra arıza vermeye başlar. Casper asla ve asla önermem kimseye ki siz de anladığım kadarıyla bu cihazı kullanmamışsınız bile. Kulaktan dolma bilgilerle haraket etmenin doğru olmadığını düşünüyorum.
Casper in iyi olduğunu duydum
Lenovo kullandım monster da kullandım sorunları yaşadım araştırdım internette olsun yabancı kaynaklarda olsun yaşayan çok kişi vardı yani çok takilacak bir şey miydi öneriyi alirsin incelersin karar verirsin. Biraz abarttınız gibi geliyor bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı