20.000 TL'ye i5 13400F alınır mı?

O zaman İtopya nasıl satıyor bunu sihirbazla görüntü vermiyorsa nasıl monte edecekler sistemi bana uygun bir sistem önerebilir misinz?

Öneride bulunabilir misiniz?

Dahili grafikli 13400F almak istiyorsanız, F ibaresi olmayan 13400 almanız gerekir. 20K'ya bu sistem var ama ofis neler değişir, bilmiyorum.

20k paraya APU almazdım. Ofis yani, ne olabilir ki en fazla?

Dahili grafikli 13400F almak istiyorsanız, F ibaresi olmayan 13400 almanız gerekir. 20K'ya bu sistem var ama ofis neler değişir, bilmiyorum.

Hocam öyle istiyorlar bu özelliklerde istiyorlar benlik bir şey yok alacağız artık nebim kurulumu için 10.nesil i5 istemişler asgari.

Hocam öyle istiyorlar bu özelliklerde istiyorlar benlik bir şey yok alacağız artık nebim kurulumu için 10.nesil i5 istemişler asgari.

İtopya şart değilse bari 13400 bir sistem toplanabilir ekran kartsız.

@Jesus Wicked

5600 ekran kartsız görüntü verir mi bir daha atsam bakabilirmisnz.

Bu cümle ile bu sistem hiç uyuşmuyor. Ofis bilgisayarında oyun oynanmaz, Word Excel ile işlem yapılır, Windows içinde de akıcılık beklenir. Ben 20 senelik Fujitsu bilgisayarlarla çalıştım, o bilgisayarlar ile de işlem yapılıyor.

Bu bilgisayarı da düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu cümle ile bu sistem hiç uyuşmuyor. Ofis bilgisayarında oyun oynanmaz, Word Excel ile işlem yapılır, Windows içinde de akıcılık beklenir. Ben 20 senelik Fujitsu bilgisayarlarla çalıştım, o bilgisayarlar ile de işlem yapılıyor.

Bu bilgisayarı da düşünebilirsiniz.

Olurdu ama RAM kriterimiz minimum 32 :( kendim alırsam birleştirebilir miyim emin değilim bu sistemin 32 ramlisi çok iyi olurdu.

Hocalarım Sinerji'den toplama yaptım atacağım değerlendirir misinz? Bu arada şu F serisinin ekran kartsız çalışmayacağını söyleyen arkadaş binlerce kez Allah razı olsun senden son anda kurtardın bizi.

Olurdu ama RAM kriterimiz minimum 32 :( kendim alırsam birleştirebilir miyim emin değilim bu sistemin 32 ramlisi çok iyi olurdu.
32 neden? Sunucu mu yönetiyorsunuz?

Büyük bir şirketseniz Bilgi İşlem birimiyle konuşun, küçük şirketseniz zaten 16 yeter.

Gerekiyorsa Itopya'dan ayarladığım sisteme 2 tane 16 GB ram alın ama 32 aşırı fazla bu amaç için.

Tamam, iyi arayüz akıcılığı. Intel® UHD Graphics 730'in gücü zaten düşük. Sıradan bir eski ekran kartı geçer yani. Fazla yine, ben anlamadım bunun mantığı nerede?

Monitör bu olabilir.

Attığınız İtopya'daki şeyleri kendim Akakçe ile baktım, fiyatı 12K tuttu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı