20.000 TL'ye orta-ust seviye grafikler için sistem toplama önerisi

Bütçe
20.000
O kadar cok kararsiz kaldim ki simdi tekrardan bastan sistem toparladim. Asagida ekde bunu gorebilirsiniz. Fiyatlar aud cinsindendir.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-09-06 113921.png
    Screenshot 2024-09-06 113921.png
    163,8 KB · Görüntüleme: 27
Ekran kartına biraz daha bütçe kalsın diye işlemci 5500 yapılabilir, yeterli bir işlemci ve çok daha ucuz. Bir de işte ekran kartında ikinci el bakılabilir. Haricinde fena olmamış bu sistem, alınır.

Ek olarak AUD baktığına göre kanguruların oradasın sen de :D Oradan bir Akakçe tarzı site diyebilirsen fiyatlarına göre diğer parçalara da bakabiliriz daha F/P yapabiliyor muyuz diye.

Ikinci el baktim ama burada ikinci el satilmiyor neredeyse yani aldığın ürün elinde kalıyor gibi ikinci el sistem olarak komple satiliyor. Onun disinda 5500 ile şu anki 5600 arasinda $18 fark var sadece yani islemciyi dusurmeye degmez. Ple computers diye bir yerden alacagim. Vatan Bilgisayar'in amcaoglusu. :)

İşlemci yükseltilebilir, anakart değişerek AMD tarafından veya direkt anakart değişmeden tercihinize bağlı Intel tarafından daha yüksek modellere bakın, ekran kartı olarak en kötü XT yapmaya çalışın. Saydıgınız oyunlar zaten fazla sistem istemeyen oyunlar her türlü oynarsınız. Şunu sormak isterim kasayı 0'dan kendiniz mi topluyorsunuz?
Hocam bence İ3 12.nesil olduğu için yeterli, zaten 20.000 TL ile daha fazla yükseltebileceğini sanmıyorum işlemciyi.

Hocam bence i3 12.nesil olduğu için yeterli, zaten 20.000 TL ile daha fazla yükseltebileceğini sanmıyorum işlemciyi.

Evet ama LGA1700 soket için pek mantıklı bulamadım işlemciyi, AM4 soketi her zaman daha mantıklı gelmekte, şahsen 2. topladığı sistemi daha iyi.

Bu var sadece başka kalmamış.

Hocam bence 2. yaptığınız sistem daha iyi olmuş, ekran kartının XT versiyonu olsa hoş olurdu, onun harici eksik yok gibi, 4060 baktım sitede 450 bandında fazla aşıyor, RX 6600 doğru tercih gibi. Ama sormadan edemicem hocam 3TB depolama ne için :D hangi filmi çekiyorsunuz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı