20.000 TL'ye R5 5500 - RTX 4060 sistem alınır mı?

Bütçe
28000

iBeowulf

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyattan Ti versiyonu daha iyi olur. 28 bin civarına ise 7500F AM5 sistem çok daha iyi olur.
Intel almak istemiyorum maalesef yoksa 25.000 TL'ye i5 12400F - RTX 4060 sistem bulmuştum.

Intel almak istemiyorum maalesef yoksa 25.000 TL'ye i5 12400F - RTX 4060 sistem bulmuştum.
Intel neden istemiyorsunuz anlamadım, bunu alabilirsin o zaman. Bu arada bütçen 25 civarı ise AM5 sistemler mevcut.

Örnek:

Intel neden istemiyorsunuz anlamadım bunu alabilirsin o zaman. Bu arada bütçen 25 civarı ise AM5 sistemler mevcut.
RX 6700'e düşüp 7500F'li sistem mantıklı olabilir aslında. Zaten 5000 serisi yakında çıkacak. Düşecek fiyatları 4000 serisinin, o ara yakalanır.

Peki bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Açıkçası sınırları zorlayarak alıyorum sistemi. Ve çok büyük görüntü kalitesi ya da çok yüksek FPS peşinde değilim. Bu sebepten ne kadar uygun fiyat ve ne kadar uzun ömürlü benim için o kadar iyi. Zaten oynayacağım belki bir iki oyun var. Knight Online, leauge of Legends, Valorant belki Warrock. Küçük deneme videl editler biraz da yazılıma giriş çok yönlü yani. Söylemek istediğim ne kadar uygun fiyat benim için o kadar iyi. Bu sistem bile belki benim için fazla olabilir ihtiyaçlarıma karşılık olarak.
AMD R5 5500 - RTX 4060 8G - PRIME B450M-K II - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

RX 6700'e düşüp 7500F'li sistem mantıklı olabilir aslında. Zaten 5000 serisi yakında çıkacak. Düşecek fiyatları 4000 serisinin, o ara yakalanır.

Peki bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Açıkçası sınırları zorlayarak alıyorum sistemi. Ve çok büyük görüntü kalitesi ya da çok yüksek FPS peşinde değilim. Bu sebepten ne kadar uygun fiyat ve ne kadar uzun ömürlü benim için o kadar iyi. Zaten oynayacağım belki bir iki oyun var. Knight Online, leauge of Legends, Valorant belki warrock. Küçük deneme videl editler biraz da yazılıma giriş çok yönlü yani. Söylemek istediğim ne kadar uygun fiyat benim için o kadar iyi. Bu sistem bile belki benim için fazla olabilir ihtiyaçlarıma karşılık olarak.
AMD R5 5500 - RTX 4060 8G - PRIME B450M-K II - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

5500'li sistemler alınmamalı bu bütçede.
Attığımız 5600 sistem veya bütçe zorlanıp 7500F'li sisteme geçilmeli.

Peki bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Açıkçası sınırları zorlayarak alıyorum sistemi. Ve çok büyük görüntü kalitesi ya da çok yüksek FPS peşinde değilim. Bu sebepten ne kadar uygun fiyat ve ne kadar uzun ömürlü benim için o kadar iyi. Zaten oynayacağım belki bir iki oyun var. Knight Online, leauge of Legends, Valorant belki Warrock. Küçük deneme videl editler biraz da yazılıma giriş çok yönlü yani. Söylemek istediğim ne kadar uygun fiyat benim için o kadar iyi. Bu sistem bile belki benim için fazla olabilir ihtiyaçlarıma karşılık olarak.
O topa girip Vatan düşünüyorsan bu daha uygun örnek veriyorum,

Aslında attığınız bu sistem fiyat olarak da çok uygunmuş. Üstüne monitör de alabilirim. Bu sistemi düşüneceğim yılbaşından sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı