Daha fazla
Bu kasayı bende düşünmüştüm burda fiyarı biraz uygun hale gelmiş evet. Kasanın şekli vs çok da önemli değil zaten benim için. diğer önerilerin için direk okey verebilirim ama kafama takılan tek şey araştırmalarım sonrası söylüyorum bunu çok da anlamam yani rende için ekran kartında cuda değerleri öenmliymiş 2966 gibi bir değeri vardı galiba RTX in sizin önerdiğiniz ekran kartının cuda değerine ulaşamadım. Kafama takılan bi tek bu oldu yani. Önerileriniz ve emeğiniz için teşekkür ederim ayrıcaŞimdi kasadan 400 tl,ekran kartından 2000bin tl kısıyorum bu önerimle. SSD ile 800 tl masraf yapıyorum sana, ram ile 300 tl masraf daha geliyor benden ve elinde 1300 tl paran sana kalıyor ki ben bunuda monitöre yatırmanı öneriyorum şöyleki (üşenmedim bak senin için 30 dk kadar uğraştım bunları düşünmek için dönüş yapmanı bekliyorum);
Alman gereken çok daha kullanışlı yandan hemen kapağı açılan mis gibi sorunsuz kasa budur,200 tl indirimli fiyatı bu hemen kap bak ağlarsın... 700'den aşşağı değildi fiyatı kap hemen.
Corsair Carbide 400C ATX Pencereli Mid-Tower Kasa Fiyatı
Corsair Carbide 400C ATX Pencereli Mid-Tower Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Senin gibi 3500 saniyede yazma hızına sahip SSD sahibi biri C ile D arası aktarma vs yaparken HDD hızının yavaşlığı yüzünden yine sanki SSD yokmuş gibi bir süreç yaşamamalı o HDD'yi hemen çöpe at ve mutlaka depolama içinde sata SSD dediğimiz bu modeli eklemeli,
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ekran kartı render odaklı bir sistemde ram, işlemci, ssd gibi kavramlardan sonra gelir ki bu önereceğim kart senin aldığınla aynı performansı veren bir kart çoğu yerde üstün bile ve senin almak istediğin model çok fan sesi çıkartması ile ünlü bir model o yüzden ucuza gidiyor.
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech OC 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı
Ram konusunda sen ki x570 serisi anakart sahibi biri olarak bu kadar paraya 3600 mhz ram almazsan otur ağla. O anakartın ve işlemci kombinasyonunun olayı zaten yüksek frekanslı ramlarle daha iyi çalışması. Şu anda sana 16"2 öneriyorum anakartında 4 slot var ilerde yine aynısından alır 64 gb yaparsın,
![]()
GSKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 MHz CL16 RGB Ram Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
GSKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 MHz CL16 RGB Ram en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! GSKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 MHz CL16 RGB Ram incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!urun.gittigidiyor.com
Kafa gitti benimEvet CUDA çekirdekleri, ek performans sağlar. Ayrıca @amounra hocam, AMD kartlarda CUDA çekirdeği bulunmaz.RTX 2080 güzel, tercihtir. @melik taşdemir ayrıca SSD var zaten sistemde.
EvetTek bir SSD elbette iş görür. Seçtiğiniz disk, azımsanacak bir disk değil.500 GB ve NVMe. İnanılmaz hızlı, arkadaşlar nasıl fark edemedi anlamıyorum.
hayatında hiç mi bilgisayarın olmadı senin? sonuçta 1 tb lazım oraya depolama için ve nvm alamıyacağına göre adam o fiyata hdd olacağına yine bir ssd olmalı 550 neyine yetmicek ? hhd ile kıyaslanır mı?@amounra sisteminiz çok güzel. @melik taşdemir M.2 SSD ile SATA diskin hızları aynı mı? Ne mantığa sığınarak önerdiniz acaba? @quandourtaha Samsung SSD var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.