20.000 TL'ye tablet vs laptop

Hocam IPad'ler yüksek bütçelerde gerçekten rakipsiz oluyor ama Apple'ın fiyat politikaları sağ olsun en düşük tableti bile gereksiz pahalı hak etmiyor fiyatını.
Tab S9 serisi parça kalitesi olarak iPad Pro seviyesinde bir tablet. Fakat Samsung'lar maksimum 31-32K iken iPad Pro'yu 1TB yapınca akıl almaz fiyatlara çıkıyor.

Kesinlikle 20k tablet. Hiçbir 20K'lik laptop 20K'lik iPad kadar performanslı olamaz ve olamayacakta fakat daha yüksek bütçelerde bu durum tam tersi oluyor.

Kesinlikle 20k tablet. Hiçbir 20K'lik laptop 20K'lik iPad kadar performanslı olamaz ve olamayacakta fakat daha yüksek bütçelerde bu durum tam tersi oluyor.
Hocam Android'e kaydım bir anda :D 20.000'e tablet alsam 4-5.000'e kalem lazım. Galaxy Tab'da en azından kalem derdi yok. Fikriniz için teşekkür ederim.

Baktım da şimdi yansıma engelleyici cam ve işlemci harici hiçbir şey yok yapay zeka yapay zeka deyip durmuşlar sayfasında ki onun da işi bomboş, işin en komik yanı S10 ultradan 44K fiyat istiyorlar.
Zaten o fiyata bakınca düz S10'a 28-29 isterler diye düşündüm. Telefonda yeni S serisinden sonra bir önceki nesilin fiyatı düşüyordu, bunda da olur umarım. S9FE+ veya S9 bekle beni :)

Tab S9 serisi parça kalitesi olarak iPad Pro seviyesinde bir tablet. Fakat Samsung'lar maksimum 31-32K iken iPad Pro'yu 1TB yapınca akıl almaz fiyatlara çıkıyor.

Hocam zaten FE harici sadece ekran vs oynuyor IPad'ler gibi işlemci falan oynamıyor Apple m serisi ve OLED ekran ile farkı ciddi açtı ve Samsung hala eski işlemcileri koymayı tercih ediyor 44K ya S10 Ultra almak yerine 48k ya M4 Pro almak daha mantıklı.

Hocam Android'e kaydım bir anda :D 20.000'e tablet alsam 4-5.000'e kalem lazım. Galaxy Tab'da en azından kalem derdi yok. Fikriniz için teşekkür ederim.
iPad tayfanın savunması kutudan adaptör çıkıyor demeleri. Ama Apple Pencil 4,5K. Adaptör ise 300TL.🙂

Hocam zaten FE harici sadece ekran vs oynuyor IPad'ler gibi işlemci falan oynamıyor Apple m serisi ve OLED ekran ile farkı ciddi açtı ve Samsung hala eski işlemcileri koymayı tercih ediyor 44K ya S10 Ultra almak yerine 48k ya M4 Pro almak daha mantıklı.
Zaten 30K'ya S9 Ultra yerine 44K'ya S10 Ultra alanın aklından şüphe duyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı