Dostum ben elimdeki cihaz üzerinden konuşuyorum. Daha elimin sıcaklığını geçmedi.Ciddi mi? Sen oyun oynarken telefonun 30 derecede kalacagini falan mi saniyorsun?
Dostum ben elimdeki cihaz üzerinden konuşuyorum. Daha elimin sıcaklığını geçmedi.Ciddi mi? Sen oyun oynarken telefonun 30 derecede kalacagini falan mi saniyorsun?
Tokat gibi bir cevap olmuş. Ellerine sağlık ustam.Pekala cihazla 1 saat 45 dakika Genshin Impact Max grafiklerde oynadıktan sonra 36 dereceden 45 dereceye çıktı kasanın en sıcak noktası 45 dereceyken kamera kısmı ortalama 42-43 derece falan en düşük noktası 39 dereceydi ve termal throttle yemedi cihaz hâlâ 45-50 FPS veriyor Max grafiklerde. Demek ki 10 dakika oyundan sonra kasıp oynatmıyor denen cihaz 2 saate yakın oyun süresinden sonra bile kasmadan oyun oynayabiliyormuş. Burada gömülen kadar ısınmıyor cihaz. Madem böyle yorumlar yapıyorsunuz 1 saat 45 dakika oynayın ve termal throttle yemeden ne kadar dayanıyor S23 FE YouTube'da dümdüz 30 FPS'lere düşüyor. Başlık sahibi istediği cihazı alabilir ancak S23 FE'den kat kat daha iyi bir oyun performansı var bu cihazın.
Not yalan söylüyorsunuz diyecek olanlar için Allah'tan mühendisiz ve elimin altında da termometre var ölçebiliyorum cihazın sıcaklığını kasa ortalama 42-43 derece ve 105 dk oyun çalıştı bu telefonda.
Elindeki cihaz kimseyi ilgilendirmiyor, 42 43 dereceye ciddi demenle elindeki cihazin ne alakasi var?Dostum ben elimdeki cihaz üzerinden konuşuyorum. Daha elimin sıcaklığını geçmedi.
Adamlar birşeyler başarıyor ki beğeniyoruz onları. Xiaomi gibi çöp bir firmayı Samsung yanında asla desteklemiyoruz. Sizin gibi firma sevicilerdende bıktık usandık.Tokat gibi bir cevap olmuş. Ellerine sağlık ustam.
Bundan sonra aksini söyleyen olursa bu mesaja "Quote" atıyorum.
Ne bu Samsung seviciliği anlamıyorum. Evet amiral telefonları çok çok iyi. S serisi başlı başına şaheser lâkin sırf başında S var diye de her telefondan daha iyi ve kaliteli olacağı anlamına gelmiyor.
Ne zırladınız arkadaşım 42 43 derece yanıyor demektir nokta.Elindeki cihaz kimseyi ilgilendirmiyor, 42 43 dereceye ciddi demenle elindeki cihazin ne alakasi var?
Tamamdir. Cok sevdigin S23 FE Genshin'de 44 derece oluyor, S24 Ultra da yakin sıcaklıkta. SoC kimyasini bilmiyorsan sorun sende.Ne zırladınız arkadaşım 42 43 derece yanıyor demektir nokta.
Ben onlara iyi demiyorum sevgili arkadaşlar okuma bilmiyorsunuz sanırım. X6 Pro ısınıyor diyorum bu kadar basitç Samsung asla ısınmaz gibi birşey şimdiye kadar demedim. Sinirinizden okumayı da unutuyorsunuz artık.Tamamdir. Cok sevdigin S23 FE Genshin'de 44 derece oluyor, S24 Ultra da yakin sıcaklıkta. SoC kimyasini bilmiyorsan sorun sende.
Anormal bir ısınması olmadigini yukaridaki arkadas kanitlamisken hala sacma sekilde tartisiyorsun.X6 Pro ısınıyor diyorum bu kadar basit.
Anormal bir ısınması da var demedim ki ben sadece bu fiyattaki cihaz için ısınması normal ama yine de hiç ısınmıyor diyemeyiz tarzı birşey yazmıştım en yukarılarda. Kanıt atan arkadaşın ilk yanıtları çok sert ve Samsung'a düşmanlık , Poco'ya fanlık yapmak için olunca ona onun şeklinde cevap veriyorum olay bundan ibaret.Anormal bir ısınması olmadigini yukaridaki arkadas kanitlamisken hala sacma sekilde tartisiyorsun.
Samsung'a düşmanlık falan yapıldığı yok.Anormal bir ısınması da var demedim ki ben sadece bu fiyattaki cihaz için ısınması normal ama yine de hiç ısınmıyor diyemeyiz tarzı birşey yazmıştım en yukarılarda. Kanıt atan arkadaşın ilk yanıtları çok sert ve Samsung'a düşmanlık , Poco'ya fanlık yapmak için olunca ona onun şeklinde cevap veriyorum olay bundan ibaret.
Kısa ve öz söylemişsin bak buna lafım yok , zaten demek istediğim de bu.Samsung'a düşmanlık falan yapıldığı yok.
Açık ve NET.
Kamera + oS istiyorsan Samsung S23FE,
Batarya + işlemci performansı istiyorsan Poco X6 Pro.
Çin seviciliği, cart seviciliği falan yapılmıyor. Doğru neyse o. Poco X6 Pro "overall" olarak S23FE'nin iki gömlek üstünde. Bu kadar. Aksini iddia eden cahildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.