Hala 5800X tavsiye ediyorum. Çoklu çekirdek performansı çok daha iyi.Peki iki sistemden hangisi yayın için daha iyi olur. (bir sistem daha ekledim)
Hala 5800X tavsiye ediyorum. Çoklu çekirdek performansı çok daha iyi.Peki iki sistemden hangisi yayın için daha iyi olur. (bir sistem daha ekledim)
Bütçemi çok fazla aşmadığı sürece bende sıfır almak istiyorum. Sadece daha uyguna gelir diye 2. el bakıyordumDostum, ikinci el alma konusunda mecbur musun?
İçerisinde 5800X olan toplu bir sistem var mı inceleyebileceğim bütçemi aşmayan.Hala 5800X tavsiye ediyorum. Çoklu çekirdek performansı çok daha iyi.
Konuya öneriler gelir. 5800x önerileri isteyin.Bütçemi çok fazla aşmadığı sürece bende sıfır almak istiyorum. Sadece daha uyguna gelir diye 2. el bakıyordum
İçerisinde 5800X olan toplu bir sistem var mı inceleyebileceğim bütçemi aşmayan.
Tamamdır. Postu güncelliyeyim tekrar teşekkür ederimKonuya öneriler gelir. 5800x önerileri isteyin.
Ben kendim olsam Valorant için şöyle bir sistem yapardım:
Valorant işlemci istediği için işlemciye ağırlık verirdim. RTX 3050 ekran kartlı sistem alıp işlemcimi Ryzen 5 5600X alırdım. Zaten Valorant oynayacaksın, RTX 3050'de çoğu oyunu oynatıyor.
![]()
ULTIMA-3050 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-3050 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 4500 işlemci ve ASUS DUAL RTX 3050 OC 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Aşağıda özelleştirmeden işlemciyi Ryzen 5 5600X seçip ekran kartını RTX 3050 yapardım. Toplam fiyatı 17.622 TL oluyor.
Tabii bütçen izin veriyorsa 1500 TL farkı ödeyip ekran kartını da RTX 3060 yapabilirsin özelleştirme bölümünden.
Monitörde 144Hz veya 165Hz alıp ileride yayıncılıkta ilerlersem 240Hz alırdım.
Bu da RTX 3050 + Ryzen 5 5600X Valorant testi:
Gidip 2. el almayı düşünmeyin mining yapılmış ekran kartına denk gelirseniz sisteminiz pek uzun ömürlü olmayabilir.
Rica ederim. Dediğim gibi 2. el piyasası çok abartı fiyatlar ile dolu. Tekrardan kolay gelsin.Biraz daha araştırıp sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Videodaki oynanışta gördüğüm fps değerleri bana fazlasıyla yeterde artar. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten![]()
Ben kendim olsam Valorant için şöyle bir sistem yapardım:
Valorant işlemci istediği için işlemciye ağırlık verirdim. RTX 3050 ekran kartlı sistem alıp işlemcimi Ryzen 5 5600X alırdım. Zaten Valorant oynayacaksın, RTX 3050'de çoğu oyunu oynatıyor.
![]()
ULTIMA-3050 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-3050 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 4500 işlemci ve ASUS DUAL RTX 3050 OC 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Aşağıda özelleştirmeden işlemciyi Ryzen 5 5600X seçip ekran kartını RTX 3050 yapardım. Toplam fiyatı 17.622 TL oluyor.
Tabii bütçen izin veriyorsa 1500 TL farkı ödeyip ekran kartını da RTX 3060 yapabilirsin özelleştirme bölümünden.
Monitörde 144Hz veya 165Hz alıp ileride yayıncılıkta ilerlersem 240Hz alırdım.
Bu da RTX 3050 + Ryzen 5 5600X Valorant testi:
Gidip 2. el almayı düşünmeyin mining yapılmış ekran kartına denk gelirseniz sisteminiz pek uzun ömürlü olmayabilir.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
RAM: G.Skill Trident 2x8 3600 MHz.
Ekran kartı: Gigabyte 3060 veya benzeri (NVIDIA tercihin olsun)
Anakart: MSI B550M Pro.
PSU (tercihine bağlı)
Kasa (tercihine baglı)
Hard disk: XPG 512 M.2 (harici hard disk tercihine bağlı)
Bu sistem ile performanslı yayın yapabilirsin.
Not: Senin paylastiklarin arasinda 1. siradaki sistem daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.