20.000TL Valorant için streaming sistem toplama

Valorant streaming için

• Oy verenlerin toplamı
    20
Bütçe
20000
Dostum, ikinci el alma konusunda mecbur musun?
Bütçemi çok fazla aşmadığı sürece bende sıfır almak istiyorum. Sadece daha uyguna gelir diye 2. el bakıyordum
Hala 5800X tavsiye ediyorum. Çoklu çekirdek performansı çok daha iyi.
İçerisinde 5800X olan toplu bir sistem var mı inceleyebileceğim bütçemi aşmayan.

Ben kendim olsam Valorant için şöyle bir sistem yapardım:

Valorant işlemci istediği için işlemciye ağırlık verirdim. RTX 3050 ekran kartlı sistem alıp işlemcimi Ryzen 5 5600X alırdım. Zaten Valorant oynayacaksın, RTX 3050'de çoğu oyunu oynatıyor.

Aşağıda özelleştirmeden işlemciyi Ryzen 5 5600X seçip ekran kartını RTX 3050 yapardım. Toplam fiyatı 17.622 TL oluyor.

Tabii bütçen izin veriyorsa 1500 TL farkı ödeyip ekran kartını da RTX 3060 yapabilirsin özelleştirme bölümünden.

Monitörde 144Hz veya 165Hz alıp ileride yayıncılıkta ilerlersem 240Hz alırdım.

Bu da RTX 3050 + Ryzen 5 5600X Valorant testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gidip 2. el almayı düşünmeyin mining yapılmış ekran kartına denk gelirseniz sisteminiz pek uzun ömürlü olmayabilir.

Valorant işlemci istediği için işlemciye ağırlık verirdim. RTX 3050 ekran kartlı sistem alıp işlemcimi Ryzen 5 5600X alırdım. Zaten Valorant oynayacaksın, RTX 3050'de çoğu oyunu oynatıyor.

Aşağıda özelleştirmeden işlemciyi Ryzen 5 5600X seçip ekran kartını RTX 3050 yapardım. Toplam fiyatı 17.622 TL oluyor.

Tabii bütçen izin veriyorsa 1500 TL farkı ödeyip ekran kartını da RTX 3060 yapabilirsin özelleştirme bölümünden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gidip 2. el almayı düşünmeyin mining yapılmış ekran kartına denk gelirseniz sisteminiz pek uzun ömürlü olmayabilir.

Biraz daha araştırıp sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Videodaki oynanışta gördüğüm fps değerleri bana fazlasıyla yeterde artar. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten :)

Biraz daha araştırıp sanırım dediğiniz gibi yapacağım. Videodaki oynanışta gördüğüm fps değerleri bana fazlasıyla yeterde artar. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten :)
Rica ederim. Dediğim gibi 2. el piyasası çok abartı fiyatlar ile dolu. Tekrardan kolay gelsin.

Merhaba. Dediğiniz sistemi topladım. 5600X - RT3060 olarak özelleştirdim. 144Hz ASUS bir monitörde ekledim. Önümüzdeki salı-çarşamba elimde olacak inşallah. Öneriz için çok teşekkür ederim. Deneyimlerimi burada paylaşırım elime geçince. 🙏🏽

İşlemci: Ryzen 5 5600x
Ram: G-Skill Trident 2x8 3600 Mhz
Ekran Kartı: Gigabayt 3060 veya benzeri (Nvidia Tercihin olsun)
Anakart: MSI B550M Pro
PSU (Tercihine Bağlı)
Kasa (Tercihine Baglı)
Hard Disk: XPG 512 m2 (Harici Hard Disk Tercihine bağlı)
Bu sistem ile performanslı yayın yapabilirsin.

Not: Senin paylastiklarin arasinda 1. Siradaki sistem daha iyi.

İşlemci: Ryzen 5 5600X.
RAM: G.Skill Trident 2x8 3600 MHz.
Ekran kartı: Gigabyte 3060 veya benzeri (NVIDIA tercihin olsun)
Anakart: MSI B550M Pro.
PSU (tercihine bağlı)
Kasa (tercihine baglı)
Hard disk: XPG 512 M.2 (harici hard disk tercihine bağlı)
Bu sistem ile performanslı yayın yapabilirsin.

Not: Senin paylastiklarin arasinda 1. siradaki sistem daha iyi.

Sistemi topladım hocam. İşlemci ve ekran aynı sizin yazdıklarınız ile. 3200MHz 2x8GB RAM takılı geliyor. Anakartta sanırım 450M di. Umarım dediğiniz gibi sorunsuz bir şekilde halledebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı