20.000TL'ye kadar hazır sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Sago7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 568

Sago7

Hectopat
Daha fazla  

Yazılımla uğraşıyorum ve oyun geliştiriyorum şu anki 2060'lı R5 3600'lü sistem istediğim performansı vermiyor. O yüzden yeni bir bilgisayar arayışındayım, en fazla 20k bütçem var attığım sistem nasıldır iyi midir, başka önerisi olanda verebilir? 240Hz monitör var kendimde.

Screenshot_2023-10-09-20-01-57-817_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırdığım kadarıyla bu işlemcilerde soğutma şartmış soğutma eklersen daha sağlıklı olur. Ben şahsen Intel işlemci tercih ediyorum 5600'den daha performanslı diye belirtiliyor. PSU sunuda 650'lik yapabilirsen hem ileriye dönük hemde daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. PSU çok önemli eemciyim evin şebekeleri bile oturduğun yere göre voltaj farkı alıyor hele şebeken dalgalı bir gerilim veriyorsa psun kaliteli olursa kendini korumuş olursun.

Yazılımla uğraşıyorum ve oyun geliştiriyorum şu anki 2060'lı R5 3600'lü sistem istediğim performansı vermiyor. O yüzden yeni bir bilgisayar arayışındayım, en fazla 20k bütçem var attığım sistem nasıldır iyi midir, başka önerisi olanda verebilir? 240Hz monitör var kendimde.

Eki Görüntüle 1972208

Unreal Engine 5'ten oyun geliştiriyorum bu yüzden ekran kartı önemli oluyor editörde,
Şu anki bilgisayarımda R5 3600 ve 2060var.
İşlemci 85 90ları görüyor.
Yeni bir bilgisayar arayışındayım o yüzden.
20.000TL bütçem var, ya şu an alacağım ya da ileride biraz daha üzerine ekleyeceğim, ama ileride fiyatlar da otomatik artacağı için aynı mantığa gelecek.
Şu bilgisayarı gördüm geçen fiyatı iyi geldi ama kararsız kaldım.
Bilgisayardan anlayan arkadaşlar bildikleri 20.000 bandında hazır sistemleri gönderebilirse mutlu olurum, linkteki sistem hakkında da fikirlerinizi yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı