20-25 bin TL'ye Xbox One Series S mi PC almak mı?

albay1233

Femtopat
Daha fazla  
Xbox One S'im var ama artık yeni oyunlar çıkmıyor ve çoğu oyunda sabit 30 FPS alamıyorum. Bu yüzden Series S mi almalıyım yoksa 20,25 arası PC mi toplamalıyım? Bendeki One 1 TB fakat almayı düşündüğüm konsol 512 GB sorun yaşar mıyım?

Xbox One S'im var ama artık yeni oyunlar çıkmıyor ve çoğu oyunda sabit 30 FPS alamıyorum. Bu yüzden Series S mi almalıyım yoksa 20,25 arası PC mi toplamalıyım? Bendeki One 1 TB fakat almayı düşündüğüm konsol 512 GB sorun yaşar mıyım?

O bütçede kesinlikle Series S alınmaz 2. el PS5 veya Xbox Series X bakabilirsin 2. el istemiyorsan PC toplamanı öneririm.

Bana kalırsa ikinci el X alın daha iyi. Ama bu devirde PC almak çok daha mantıklı. Hem PS oyunları hem de Xbox oyunları olur. Hepsini oynarsınız. 20 veya 18 bin TL'ye 4060'lı sistem bulabilirsiniz.

Fakat dediğim gibi Xbox tercih edecek olsam X'i seçerdim. Çoğu oyunda S'e göre performansı çok daha iyi.

Bana kalırsa ikinci el X alın daha iyi. Ama bu devirde PC almak çok daha mantıklı. Hem PS oyunları hem de Xbox oyunları olur. Hepsini oynarsınız. 20 veya 18 bin TL'ye 4060'lı sistem bulabilirsiniz.

Fakat dediğim gibi Xbox tercih edecek olsam X'i seçerdim. Çoğu oyunda S'e göre performansı çok daha iyi.
Pc almak istiyorum o fiyata aynı performansı vermez diye düşünüyordum ama değilmiş teşekkürler

PC almak istiyorum o fiyata aynı performansı vermez diye düşünüyordum ama değilmiş teşekkürler.

PS5 ekran kartı gücü 2080 Super gücünde optimazyonla falan akıcı hale geliyor PS5 oyunlarının fiyatı da cabası. 25k ya daha iyi bir sistem toplar keyfine bakarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı