20-25 kişilik kavga

Zeynalovh

Decapat
Yer
Azerbaycan,Baku
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bugün başıma gelen olayı size aktarmak istiyorum.
Eski okuduğum okuluma arkadaşlarımı görmek için gitmiştim.
Okul müdüründen iznim vardı arkadaşlarımı gelip görmek için.
Zil çaldı. Okulun kapısına giderken 20-25 kişi önümü kesti. Ciddi-ciddi 25 kişi vardı.
Amaçları beni okuldan uzaklaştırmakmış. Güzel giyinmişim diye okulda güzel gözüküyorum diye kızlar bana bakıyorumuş bu da bizi rahatsız ediyor dediler. Geri 1 adım atmadım yanımda hiç kimse yoktu ve düşündüm buradan çıkabilir miyim diye.
Amacım hepsine dalmaktı, amma düşündüm taşındım geri çekildim. Şimdi sizden öneri almak istiyorum sizce yaptığım doğru muydu? Yoksa dalmalı mıydım? Ve böyle durumlarda ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum baya eksik anlatmışsın. Kusura bakma ama bence de pek inandırıcı değil.

Öte yandan ülkede IQ'su 20 olan böyle asalak tipler var. Kendilerini bir şey sanan hiçbir işe yaramayan ileride de hiçbir başarı elde edemeyecek tipler. Böyle kişilerden uzak durmakla en iyisini yapmışsın. Bırak, kendi çöplüklerinde yüzsünler.

Seni uzaklaştırmak istiyorlar ama güvenlik kamerası onları çektiyse onu hemen müdüre göster hemen kendileri uzaklaştırılsın.

Bana gerçekçi bir olay gibi gelmedi. Arkadaşın dediği gibi eksik bilgiler de var.

Sanırım benim olduğum esenyurt gibi bir bölgedesin, inandırıcı gelmese de benzeri bana oldu; Evimizin arkasında ki parkta biraz kaykay sürüşümü düzeltip birazda kızla gezmek amacıyla gittiğimizde kestiler ama alacakları şey belliydi vermemek için direttim, şansıma 150'likler gelmişti yakayı kurtardım. (Birazda kıza iyi göründüm iyi iyi) :p
Eğer gerçekten olay olduysa, teneffüs gibi bi yerde olmuş olmalı neyse beynimi zorlamak istemiyorum, iyi yapmışsınız.

Kendini HULK zannettin herhalde? Nereye dalıyorsun deniz mi bu 🤣
İlk önce eksik anlatıyorsun, bu adamlar müneccim mi? Geleceğini nereden biliyorlardı?
Kızlar camdan izliyor muydu 🤣 Yanlış anlama ama bana pek gerçekçi gelmedi.
Aynen haklısın o zaman ben bi detaylandırayım.
Ben 6-7 aya yakındır okuldam çıktım yurtdışına gitmişdik ailevi olarak.
Yani okumuyorum şuan.
Şimdi okulun ana kapısından yani okulun bahçe kapısından içeri girdim.
Bizim sınıfın sırasını doğru gitdim daha derse girmemişdi hiç bir sınıf.
Bizde Azerbaycda sınıf sıralaması var işte ilk bahçede herkes diziliyor zil çaldığlnda herkes okula giriyor.
işte bende geldim bizim sıranın yanına gitdim bizim arkadaşlarla görüştük işte.
Herkes bu arada okul kiyafetindeyken ben normal giymiştim çünkü müdürden iznim vardı gelip arkadaşlarımı görmeye.
Evet bir arkadaş yaklaştı dedi
+Kardeşim sen burdamı okuyorsun?
-dedim hayır
+Dedi o zaman çık dışarı
-Dedim çıkmıyorum kardeşim sanamı sorcam
Ben bu arada direk atarlı girdim çünkü kendini hiç bişey zannnetmeyen biri önümde dikilip dedikleri beni etkiledi.
Kolumdan tutdu dedi bi arkaya gel.Elini itdirdim gitdim arkaya.Sonra yine el atdı koluma bu sefer kapıya doğru ittirdi çık dışarı dedi.
O sırada zaten bunun sınıf arkadaşları geldi 6-7 kişilerdi ben hala sessiz kaldım bekledim.Yine dedi sen bu okulda okumuyosan burda ne işin var çık dışarı.
Dedim çıkmıyorum kardeşim hayırdır?
Omzuma el atdı bende direk ittirdim onu işte itdirdikden sonra olaylar başladı.
İş artık çığrından çıktı Bar kavgasına dönecekti.
Başka sınıfın elemanları benim fiziksel güç uyguladığımı görünce onlarda yakınlaştılar.
Şimdi onlarda yakınlaştı amma ben hala tek kişiyim.Kalabalığı gören başkalarıda yine yaklaştı.
Şimdi hepsi önümde ve benim arkamda sadece kapı var.
Ben tek kişiyim diye herkes beni hedef aldı olaya bak arkadaş.
Bana yine sordu çıkıyomusun çıkmıyomusun diye.
Düşündüm taşındım dedim buna kafa dalsam diğerlerine ne yapabilirim.
Düşündüm yine dedim Şimdi ben geri çekilsem arkadaşlarımı göremiyeceğim geri çekilmesem bunlarla tutuşacağım.
Karasızlık içinde kalmıştım zaten bunlar hepsi benim haraketimi bekliyorlardı dalmak için.
Dedim acaba buna dalsam rahatlasam kaçabilirmiyim.Sonra düşündüm karar verdim dedim hiç gerek yok geri çekileyim çünkü zaten ne olacağı manzaradan belli.
Ben cidden söylüyorum yani hırslı,asabi bi yapıya sahibim ve bu olay benim için hiç hoş olmadı.
Zaten çekinmiyodum kavgadanda korktuğum yoktu yanide bu başka birşeydi yani kavga dediğin böyle olmazkı 20-25 vs 1 adama girilirmi?
Birde yani neden böyle oldu diye düşünüyorum ordan bi kişi kalkıp benim yanıma gelmedi.
Sonunda zaten Tamam Eyvallah diyip çıktım.Şimdi size soruyorum nasıl gelişmeliydi olay? benim hatam varmıydı yoksa doğru birşeymi yapmadım?
Tavsiyyelerinz için teşekkür ederim.
Dostum baya eksik anlatmışsın. Kusura bakma ama bence de pek inandırıcı değil.

Öte yandan ülkede IQ'su 20 olan böyle asalak tipler var. Kendilerini bir şey sanan hiçbir işe yaramayan ileride de hiçbir başarı elde edemeyecek tipler. Böyle kişilerden uzak durmakla en iyisini yapmışsın. Bırak, kendi çöplüklerinde yüzsünler.
Aynen belliydi gelişlerinden.
Karşında 20-25 kişi var dalmalımıydım diye soruyorsun. 🤣🤣
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

😁 😁 😁 aynen biraz aşırıya kaçmış olabilirim.
Maalesef her yerde var bu primatlardan , ayrıca çok eksik anlatmışsın. Fakat ne olursa olsun 2 kişiden taş çatlasın 5 kişiden fazlasıyla kavga etmek cesaret değil büyük aptallıktır. Diyeceğim o ki geri çekilmekle iyi yapmışsın.
Haklısın zaten çıkma imkanım yok yani ordan 🙂
Sanırım benim olduğum esenyurt gibi bir bölgedesin, inandırıcı gelmese de benzeri bana oldu; Evimizin arkasında ki parkta biraz kaykay sürüşümü düzeltip birazda kızla gezmek amacıyla gittiğimizde kestiler ama alacakları şey belliydi vermemek için direttim, şansıma 150'likler gelmişti yakayı kurtardım. (Birazda kıza iyi göründüm iyi iyi) :p
Eğer gerçekten olay olduysa, teneffüs gibi bi yerde olmuş olmalı neyse beynimi zorlamak istemiyorum, iyi yapmışsınız.
Haklısın zaten kendim düşündüğümde bile bana inandırıcı gelmiyor.Bizde Azerbaycan okullarında maalesef böyle işte bir kişiye daldınmı herkes tek olanın üstüne yürüyor.
Kesin yaşanmıştır bu.

25 kişi vs 1. İsa Mesih olman lazım. Yada belinde makine.

Kısacası: Sazan.avi
😁 haklısın dostum.Olayı yukarıda detaylandırdım istersen bir göz atabilirsin 🙂

Son düzenleme:
Aynen haklısın o zaman ben bi detaylandırayım.
Ben 6-7 aya yakındır okuldam çıktım yurtdışına gitmişdik ailevi olarak.
Yani okumuyorum şuan.
Şimdi okulun ana kapısından yani okulun bahçe kapısından içeri girdim.
Bizim sınıfın sırasını doğru gitdim daha derse girmemişdi hiç bir sınıf.
Bizde Azerbaycda sınıf sıralaması var işte ilk bahçede herkes diziliyor zil çaldığlnda herkes okula giriyor.
işte bende geldim bizim sıranın yanına gitdim bizim arkadaşlarla görüştük işte.
Herkes bu arada okul kiyafetindeyken ben normal giymiştim çünkü müdürden iznim vardı gelip arkadaşlarımı görmeye.
Evet bir arkadaş yaklaştı dedi
+Kardeşim sen burdamı okuyorsun?
-dedim hayır
+Dedi o zaman çık dışarı
-Dedim çıkmıyorum kardeşim sanamı sorcam
Ben bu arada direk atarlı girdim çünkü kendini hiç bişey zannnetmeyen biri önümde dikilip dedikleri beni etkiledi.
Kolumdan tutdu dedi bi arkaya gel.Elini itdirdim gitdim arkaya.Sonra yine el atdı koluma bu sefer kapıya doğru ittirdi çık dışarı dedi.
O sırada zaten bunun sınıf arkadaşları geldi 6-7 kişilerdi ben hala sessiz kaldım bekledim.Yine dedi sen bu okulda okumuyosan burda ne işin var çık dışarı.
Dedim çıkmıyorum kardeşim hayırdır?
Omzuma el atdı bende direk ittirdim onu işte itdirdikden sonra olaylar başladı.
İş artık çığrından çıktı Bar kavgasına dönecekti.
Başka sınıfın elemanları benim fiziksel güç uyguladığımı görünce onlarda yakınlaştılar.
Şimdi onlarda yakınlaştı amma ben hala tek kişiyim.Kalabalığı gören başkalarıda yine yaklaştı.
Şimdi hepsi önümde ve benim arkamda sadece kapı var.
Ben tek kişiyim diye herkes beni hedef aldı olaya bak arkadaş.
Bana yine sordu çıkıyomusun çıkmıyomusun diye.
Düşündüm taşındım dedim buna kafa dalsam diğerlerine ne yapabilirim.
Düşündüm yine dedim Şimdi ben geri çekilsem arkadaşlarımı göremiyeceğim geri çekilmesem bunlarla tutuşacağım.
Karasızlık içinde kalmıştım zaten bunlar hepsi benim haraketimi bekliyorlardı dalmak için.
Dedim acaba buna dalsam rahatlasam kaçabilirmiyim.Sonra düşündüm karar verdim dedim hiç gerek yok geri çekileyim çünkü zaten ne olacağı manzaradan belli.
Ben cidden söylüyorum yani hırslı,asabi bi yapıya sahibim ve bu olay benim için hiç hoş olmadı.
Zaten çekinmiyodum kavgadanda korktuğum yoktu yanide bu başka birşeydi yani kavga dediğin böyle olmazkı 20-25 vs 1 adama girilirmi?
Birde yani neden böyle oldu diye düşünüyorum ordan bi kişi kalkıp benim yanıma gelmedi.
Sonunda zaten Tamam Eyvallah diyip çıktım.Şimdi size soruyorum nasıl gelişmeliydi olay? benim hatam varmıydı yoksa doğru birşeymi yapmadım?
Tavsiyyelerinz için teşekkür ederim.

Aynen belliydi gelişlerinden.

😁 😁 😁 aynen biraz aşırıya kaçmış olabilirim.

Haklısın zaten çıkma imkanım yok yani ordan 🙂

Haklısın zaten kendim düşündüğümde bile bana inandırıcı gelmiyor.Bizde Azerbaycan okullarında maalesef böyle işte bir kişiye daldınmı herkes tek olanın üstüne yürüyor.

😁 haklısın dostum.Olayı yukarıda detaylandırdım istersen bir göz atabilirsin 🙂

Ok. Şimdi anladım.

Türkiye'de boş gezmeyeceksin. Bıçak falan yalan. Sadece muşta taşı yanında.

Bıçağın caydırıcılığı yok. 0. En fazla süt çocuklarını korkutursun. Ama o muştayı parmaklarına geçirdiğin zaman o 25 kişi 9999999km/h ile başka gezegene ışınlanır sen rahat ol.

Yurtta kalmasam %100 taşırım muşta. Bir arkadaşım cüzdanın kart bölmesinde vardı. Ağır da değildi.

Elinde muşta varken üstüne gelecek kadar gözü dönmüş ise omzuna yumuşak bir şekilde geçir. Onun acısıyla geri kaçar. Sert vurursan mazallah omzunu parçalarsın :)

Welcome to TURKEY.

Düzenleme: Yanlış Bilgilendirme yapmışım. Muşta kemik kırmaz. Parçalar ve tekrar kaynamaz xd. Çünkü kaynayacak kemik kalmaz ;)

Muşta taşımak illegal. Polis gördüğün an cebinden at. AK-47'den farkı yok :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı