- Makaleler
 - 4

20-30 TL'ye CS:GO bulunur mu, bulunursa nereden bulunur?

Plati.ru'dan olabilir diye düşünüyorum fakat Plati üzerinden alacaksanız ilanda "Full time warranty" yazmasına dikkat edin.
Legal bir şey değil. Hiç bulaşmayın bu tür işlere.Plati.ru tecrübesi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Güzel bir site. Oyun aldığında genelde hesap olarak veriliyor. Key ve gift olarak da alabiliyorsun ama onlar ya yalnızca Rusya'da kullanılabilir oluyor ya da normal fiyattan ucuz olmuyor. Hesap olarak alırsan çalıntı olma riski aşırı yüksek. Burada inisiyatif sana kalıyor alıp almamak konusunda. Zamanında mecburen kullanmıştım. Arkadaşın dediği gibi sonsuza dek garanti veren satıcılardan alırsan hesaba girememen veya şifesinin değişimi durumunda satıcı hemen yeni hesap veriyor. Bu arada oradan aldığın hesaplara yatırım yapacaksan yapma derim.Plati.ru tecrübesi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Hesap olarak satın alıyorsa kaçarı yok. %99 çalıntıdır da key ve hediye konusunda pek sıkıntı da çıkmıyor. Bunları G2A gibi sitelerden almaktan farkı yok zaten. Hem böyle ürünlerde fiyatı da orijinal fşyata yakın oluyor zaten.Legal bir şey değil. Hiç bulaşmayın bu tür işlere.
TebriklerPlati.ru'dan vazgeçtim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.