20 bin TL anakart, işlemci ve RAM önerisi

Aslında aklımda bu var ama dediğim gibi NVIDIA almak istiyorum DLSS olması artı olarak uygulamadaki özellikler falan işime yarayacak çok şey var. AMD'yi tecrübe ettim uygulamadaki özellikleri yeterli değil maalesef :/

Aslında aklımda bu var ama dediğim gibi NVIDIA almak istiyorum DLSS olması artı olarak uygulamadaki özellikler falan işime yarayacak çok şey var. AMD'yi tecrübe ettim uygulamadaki özellikleri yeterli değil maalesef :/

FSR 4 ile DLSS 4 arasinda fark yok nerdeyse. 9070XT gayet iyi bir kart. Surekli gelisiyor AMD. 5070Ti'a cikamiyorsan 9070XT en mantikli secenegin. 5070'ten fersah fersah ustun bir kart.

FSR 4 ile DLSS 4 arasinda fark yok neredeyse. 9070XT gayet iyi bir kart. Surekli gelisiyor AMD. 5070 Ti'a cikamiyorsan 9070XT en mantikli secenegin. 5070'ten fersah fersah ustun bir kart.

O zaman zamanı gelince 9070XT'yle 5070 Ti arasında seçim yaparım. Gönlüm 5070 Ti'dan yana ama o zaman hangisinin fiyatı daha uygun olursa ona kayarım gibi :D

Sırf bunun için 5070 düşünmek pek iyi değil gibi. 9070 XT her halükarda daha üstün bir kart. Ayrıca AMD'nin uygulamasıda gayet çeşitli.

Bilmiyorum ya zamanında AMD ekran kartı da kullandım bir şey eksik gibi hissettiriyordu sürekli. NVIDIA'daki gibi renk ayarı falan yapamıyorum, yapsam da aynısı olmuyordu. O yüzden bu kadar ısrarcıyım :D

Beyaz 5070 Ti 45 50kdan aşağıya bulamazsınız.

Acelesi yok zaten şimdilik pek sıkıntı değil o yüzden. Seneye falan düşünürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı