Foxy1
Decapat
Daha fazla
Ya gezerken, güzel havalarda, turlarda vs İyi olur diye düşünmüştüm çene açılır kask.Zaten genelde kapalı olacak nadiren açarım.Aynı fiyata tek fonksiyonlu ni kask almak yerine sanki çift fonksiyonlu almak daha mantıklı geldi. Motor içinde Abs modeli alacağım ve lastikeleri değiştireceğim aklımdalar. Pantolon içinde çok dar pantolonları giyemiyorum ne rahat ediyorum nede beğeniyorum önerdiğiniz bir marka var mı? Ayakkabı konusundada sizle aynı fikirdeyim.Senin düşüncen en iyisi, önce ekipman sonra motosiklet gelir.
Kask olarak bu fiyatlarda Nolan X804 güzel bir kask, bütçenizi 6000TL aşıyor fakat 4 katmanlı karbon kabuğa sahip bu AGV Pista GP RR'da da böyle.
![]()
NOLAN X-804 RS AUREO 330 KARBON GOLD EDITION FULLFACE MOTOSİKLET KASKI + PINLOCK
NOLAN X-804 RS LIQUIDO 326 KARBON FULLFACE MOTOSİKLET KASKI + PINLOCK Ultra karbon gücüne hazır mısınız? Gördüğünüz ürün Nolan'ın şuana kadarki en güçlü ürünüdür. ELBETTE EFSANE FİYATA TEMİZ EKİPMAN'DA! Nolan'ın 2024 yılı için duyurduğu yarış kasklarının yeni X serisinin amiral gemisi! X-804 RS...temizekipman.com
Paylaştığınız ekipmanlar kaliteli, güzel ekipmanlar. Fakat dizlik yerine pantolon öneririm, çünkü dizlik ne kadar kırılmayı önlese de yan ve arka taraflarda kırılmayı ve asfalt yanığını engelleyemiyor. Ayakkabı olarak ise uzun modeller daha iyi olacaktır, ayak bileği kırılmasını önleme için daha iyi.
Son olarak ise çene açılır kask önermem, en çok darbe çeneden yeniliyor, çene açılır kasklarda ise çene kısmı darbede kırılıp işe yaramaz hale gelebiliyor. NS125'in 2 versiyonu var birisi ABS'li diğeri ABS'siz, siz ABS'li olanı alın ve lastiğini değiştirin aldığınızda.