20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
20000
Almayın Clevo kasalar kötü ve ısınma problemi yapıyor.

Peki Amazon'da 8 GB RAM'li 3060 HP Victus 21bin TL kendim RAM eklesem garantiden çıkıyor mu ve nasıl bir yol izlemeliyim?

@berke097

Dün 21.200 TL idi bu fakat bugün en ucuz bu satıcıda bulabildim şu an bu fiyat bandında en iyi F/P ürün sizce bu mudur?

Son düzenleme:

Yok hocam Amazon her zaman iyidir satici da Amazon'un kendisi kesinlikle buradan alın ve hala stokta.

Fakat bununla birlikte 2 adet 4 GB'lık RAM geliyor 8 GB RAM pek yeterli değil bildiğiniz gibi o RAM'leri satıp yeni bir RAM alsam ne kadar maliyet çıkar?

1K civari, çıkanları 2. elden satsan 600-700'e kapatırsın, Clevo kasa dendiği gibi sorunlar var kalitesiz ve soğutması iyi değil.

Fakat bununla birlikte 2 adet 4 GB'lık RAM geliyor 8 GB RAM pek yeterli değil bildiğiniz gibi o RAM'leri satıp yeni bir RAM alsam ne kadar maliyet çıkar?
2x4 RAM'leri satıp 8x2 DDR4 RAM alabilirsiniz fakat 2.ci el piyasası nasıldır bilemiyorum o yüzden net bir yorum yapamıyorum masraf ile ilgili.

Peki alacağım RAM'ler hakkında paylaşabileceğiniz link var mıdır? Laptop siparişini veriyorum.

2 tane bundan alabilirsin.

Hocam arkadaşların dediği gibi yapman lazım. Alıcı buluyorsan satmalısın sonra 2×8 GB RAM almalısın. DDR4 de alabilirsin bence zorlamaya gerek yok bütçe olarak çünkü DDR5 tuzlu fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…