Clevo kasa A5 ve G5'ler.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Clevo kasa A5 ve G5'ler.
Almayın Clevo kasalar kötü ve ısınma problemi yapıyor.Dostum bu bilgisayarın fiyatı iyiymiş de acaba sorunlu mu bu modeller hızlı dönüş sağlayabilir misin?Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Almayın Clevo kasalar kötü ve ısınma problemi yapıyor.
Peki Amazon'da 8 GB RAM'li 3060 HP Victus 21bin TL kendim RAM eklesem garantiden çıkıyor mu ve nasıl bir yol izlemeliyim?
@berke097
Dün 21.200 TL idi bu fakat bugün en ucuz bu satıcıda bulabildim şu an bu fiyat bandında en iyi F/P ürün sizce bu mudur?
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Yok hocam Amazon her zaman iyidir satici da Amazon'un kendisi kesinlikle buradan alın ve hala stokta.
Fakat bununla birlikte 2 adet 4 GB'lık RAM geliyor 8 GB RAM pek yeterli değil bildiğiniz gibi o RAM'leri satıp yeni bir RAM alsam ne kadar maliyet çıkar?
2x4 RAM'leri satıp 8x2 DDR4 RAM alabilirsiniz fakat 2.ci el piyasası nasıldır bilemiyorum o yüzden net bir yorum yapamıyorum masraf ile ilgili.Fakat bununla birlikte 2 adet 4 GB'lık RAM geliyor 8 GB RAM pek yeterli değil bildiğiniz gibi o RAM'leri satıp yeni bir RAM alsam ne kadar maliyet çıkar?
1K civari, çıkanları 2. elden satsan 600-700'e kapatırsın, Clevo kasa dendiği gibi sorunlar var kalitesiz ve soğutması iyi değil.
Peki alacağım RAM'ler hakkında paylaşabileceğiniz link var mıdır? Laptop siparişini veriyorum.
Fakat bununla birlikte 2 adet 4 GB'lık RAM geliyor 8 GB RAM pek yeterli değil bildiğiniz gibi o RAM'leri satıp yeni bir RAM alsam ne kadar maliyet çıkar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.