20 bin TL laptop önerisi

Bütçe
20000
Almayın Clevo kasalar kötü ve ısınma problemi yapıyor.

Peki Amazon'da 8 GB RAM'li 3060 HP Victus 21bin TL kendim RAM eklesem garantiden çıkıyor mu ve nasıl bir yol izlemeliyim?

@berke097

Dün 21.200 TL idi bu fakat bugün en ucuz bu satıcıda bulabildim şu an bu fiyat bandında en iyi F/P ürün sizce bu mudur?

Son düzenleme:
Peki Amazon'da 8 GB RAM'li 3060 HP Victus 21bin TL kendim RAM eklesem garantiden çıkıyor mu ve nasıl bir yol izlemeliyim?

@berke097

Dün 21.200 TL idi bu fakat bugün en ucuz bu satıcıda bulabildim şu an bu fiyat bandında en iyi F/P ürün sizce bu mudur?

Yok hocam Amazon her zaman iyidir satici da Amazon'un kendisi kesinlikle buradan alın ve hala stokta.

Fakat bununla birlikte 2 adet 4 GB'lık RAM geliyor 8 GB RAM pek yeterli değil bildiğiniz gibi o RAM'leri satıp yeni bir RAM alsam ne kadar maliyet çıkar?

1K civari, çıkanları 2. elden satsan 600-700'e kapatırsın, Clevo kasa dendiği gibi sorunlar var kalitesiz ve soğutması iyi değil.

Fakat bununla birlikte 2 adet 4 GB'lık RAM geliyor 8 GB RAM pek yeterli değil bildiğiniz gibi o RAM'leri satıp yeni bir RAM alsam ne kadar maliyet çıkar?
2x4 RAM'leri satıp 8x2 DDR4 RAM alabilirsiniz fakat 2.ci el piyasası nasıldır bilemiyorum o yüzden net bir yorum yapamıyorum masraf ile ilgili.

Peki alacağım RAM'ler hakkında paylaşabileceğiniz link var mıdır? Laptop siparişini veriyorum.

2 tane bundan alabilirsin.

Hocam arkadaşların dediği gibi yapman lazım. Alıcı buluyorsan satmalısın sonra 2×8 GB RAM almalısın. DDR4 de alabilirsin bence zorlamaya gerek yok bütçe olarak çünkü DDR5 tuzlu fiyatı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı