20 bin TL'ye anneye almak için laptop önerisi

Gökhan Ünal

Hectopat
Öncelikle hepinize merhaba, direkt konuya gelecek olursam annem (kendisi öğretmen) için Office programlarını rahatçana kullanabilecek ve arada bir şeyler izleyebileceği bir laptopa önerisine ihtiyacım var.(tam bir bütçem yok fakat uygun fiyatlı olursa sevinirim. Güncel piyasa hakkında hiçbir fikrim yok) şimdiden teşekkür ederim.

En fazla 20 bin olur dedi bana.

15k bütçe size uygun mu? Yaklaşık bir bütçe belirtmeniz gerekiyor.

Klavyeli tablet daha iyi olabilir. Ofis uygulamalari tabletlerde de var + kalem de oldugu icin not hazirlamasi filan daha rahat olur.
Normalde bende kalemli s6 lite var fakat office programları için üyelik istiyor ve üyelikler de biraz tuzlu.

En fazla 20 bin olur dedi bana.

İlk attığım hem uygun fiyatlı, hem de şarjda rahatlıkla kullanılabilecek bir model.

İlk attığım hem uygun fiyatlı, hem de şarjda rahatlıkla kullanılabilecek bir model.

Hocam D16 cihazında RAM lehimli mi geliyor yoksa ileriki tarihlerde RAM konusunda güncelleme yapabilir miyiz?

Düzeltme:
Sadece D16 değil her iki cihazda da ileriki tarihlerde RAM yükseltmesi yapabilir miyim?

Paneli düzgün, kalite olarak fena olmayan sağlam cihazdır. Öneririm. RAM'in yetersiz geleceğini pek sanmam ama ileride servisle beraber RAM takviyesi yapılsa güzel olur.

Hocam listeme ekledim teşekkür ederim.

Hocam D16 cihazında RAM lehimli mi geliyor yoksa ileriki tarihlerde RAM konusunda güncelleme yapabilir miyiz?

Düzeltme:
Sadece D16 değil her iki cihazda da ileriki tarihlerde RAM yükseltmesi yapabilir miyim?
Lehimli maalesef.

Dosya Ekleri

• 1755624692463.png
    1755624692463.png
    36,3 KB · Görüntüleme: 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı