20 bin TL'ye iPad mi alınmalı Galaxy Tab mı?

176187

Kilopat
Halihazırda iPhone 13 Pro kullanıyorum. Tablet almayı düşünüyorum, video izlemek ve evde kullanacağım daha büyük bir cihaz olması için. IPad'leri seviyorum ama biraz tuzlu geldi. Tablet sonuçta yakın özelliklerdeki Samsung tabletleri alabilirim belki diye düşündüm fakat geçmişteki Android deneyimlerim aklıma geldi ve vazgeçtim. 20.000 lira civarına alınabilecek en iyi tablet nedir?

Halihazırda iPhone 13 Pro kullanıyorum. Tablet almayı düşünüyorum, video izlemek ve evde kullanacağım daha büyük bir cihaz olması için. IPad'leri seviyorum ama biraz tuzlu geldi. Tablet sonuçta yakın özelliklerdeki Samsung tabletleri alabilirim belki diye düşündüm fakat geçmişteki Android deneyimlerim aklıma geldi ve vazgeçtim. 20.000 lira civarına alınabilecek en iyi tablet nedir?
Ben Galaxy Tab S9+ kullanıcısıyım. Sana normalde Tab S9 önerirdim fakat iPhone kullandığından iPad öneririm.

iPad 9.nesil kullanıyorum.Öğrenci indiriminden almıştım yaklaşık 1 senedir kullanıyorum aşırı memnunum.Özellikle Apple ekosistemim olduğu için büyük avantaj sağlıyor.

iPad Air yerine neden bunu tercih etmeliyim? Sebeplerini yazar mısınız?
S9 FE+ kullanabilirsin 12.4 inç ekranı ile film ve videoları gayet güzel ve kaliteli bir şekilde izleyebilirsin. Oyun performansı olarak pek bir şey diyemem çünkü.
Oyun oynamıyorum fakat bahsettiğin işler için gayet uygun bir tablet olduğunu düşünüyorum. iPad Air yerine neden onu almalıyım diyecek olursan eğer sadece fiyat olarak daha uygun olduğunu söyleyebilirim iPad Air kullanarak başka farklı işler de yapabilirsin ama fiyatı biraz pahalı bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı