20 bin TL'ye Nitro 5 RTX 3050 laptop vs RTX 4060 masaüstü

Şöyle söyleyeyim tam 1 haftadır uykusuz kalıyorum diyebilirim bir yandan hayalimdeki bilgisayarı almak diğer yandan üniversite engeline takılmak.

Dostum peki bana 20.000 bütçede laptop önerir misin ekstra konu açmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim bu konuya hakim farklı hocalarım varsa da etiketlersen çok iyi olur.

Hocam önünüzde madem 10 ay vakit var. Bu sürede bütçeyi artırın derim. Enaz 1200, 1500USD arasında bir bütçeye çıkabilirseniz o fiyat aralığında sağlam oyun laptopu alabilir ve bütün üniversite hayatınız sürecinde rahatlıkla kullanırsınız.

Dostum şöyle söyleyeyim staj görüyorum aylık 3500 alıyorum PC'yi taksit ile alacağım o yüzden bütçe çıkaramıyorum.

ACER Nitro5 Intel Core i5-11400H 8GB 512GB 4GB RTX3050 15.6" FHD DOS Gaming PC (ACER Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasıl kanka.

Son düzenleme:
Dostum şöyle söyleyeyim staj görüyorum aylık 3500 alıyorum PC'yi taksit ile alacağım o yüzden bütçe çıkaramıyorum.

ACER Nitro5 Intel Core i5-11400H 8GB 512GB 4GB RTX3050 15.6" FHD DOS Gaming PC (ACER Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasıl kanka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı