Xaraca
Kilopat
Merhabalar, %20 indirimli olarak size Steam cüzdan bakiyesi satıyorum. Aldığınız bakiyeyi oyun içi ürünler için de kullanabilirsiniz.
Nasıl cüzdan bakiyesi satıyorum?
Bu bakiyeyi size CS2 skinleri olarak göndereceğim. Örneğin Steam pazardaki sipariş fiyatı 100 Dolar olan bir skini size 70 Dolara satacağım. Siz skini benden teslim aldıktan sonra sipariş fiyatından pazara koyacaksınız. Sipariş fiyatından koyduğunuz için skin hiç beklemeden satılacaktır. 87 Dolar bakiyeye sahip olacaksınız.
Neden oyun olarak göndermiyorum?
Steam'den oyun hediyesi gönderdiğimizde bir süre sonra Steam hesabımızı kısıtlıyor, ben ise bunu istemiyorum. Ayrıca size bu şekilde satmam, oyun içi alımlarınızda da kullanabileceğiniz bakiyeniz olmasını sağlayacak.
İletişim;
Discord: karaca13
Steam: Steam Community :: SOLDIER BOY
Referans konu 1
Referans konu 2
Referans konu 3
Referans konu 4
Referans konu 5 (Eldiven)
Referans konu 6 (Bıçak)
Referans konu 7
Konu kilitlenene kadar aktiftir, görürseniz yazabilirsiniz.
Nasıl cüzdan bakiyesi satıyorum?
Bu bakiyeyi size CS2 skinleri olarak göndereceğim. Örneğin Steam pazardaki sipariş fiyatı 100 Dolar olan bir skini size 70 Dolara satacağım. Siz skini benden teslim aldıktan sonra sipariş fiyatından pazara koyacaksınız. Sipariş fiyatından koyduğunuz için skin hiç beklemeden satılacaktır. 87 Dolar bakiyeye sahip olacaksınız.
Neden oyun olarak göndermiyorum?
Steam'den oyun hediyesi gönderdiğimizde bir süre sonra Steam hesabımızı kısıtlıyor, ben ise bunu istemiyorum. Ayrıca size bu şekilde satmam, oyun içi alımlarınızda da kullanabileceğiniz bakiyeniz olmasını sağlayacak.
İletişim;
Discord: karaca13
Steam: Steam Community :: SOLDIER BOY
Referans konu 1
Referans konu 2
Referans konu 3
Referans konu 4
Referans konu 5 (Eldiven)
Referans konu 6 (Bıçak)
Referans konu 7
Konu kilitlenene kadar aktiftir, görürseniz yazabilirsiniz.