Satılık %20 İndirimli Steam Cüzdan Bakiyesi

Xaraca

Kilopat
Merhabalar, %20 indirimli olarak size Steam cüzdan bakiyesi satıyorum. Aldığınız bakiyeyi oyun içi ürünler için de kullanabilirsiniz.

Nasıl cüzdan bakiyesi satıyorum?

Bu bakiyeyi size CS2 skinleri olarak göndereceğim. Örneğin Steam pazardaki sipariş fiyatı 100 Dolar olan bir skini size 70 Dolara satacağım. Siz skini benden teslim aldıktan sonra sipariş fiyatından pazara koyacaksınız. Sipariş fiyatından koyduğunuz için skin hiç beklemeden satılacaktır. 87 Dolar bakiyeye sahip olacaksınız.

Neden oyun olarak göndermiyorum?

Steam'den oyun hediyesi gönderdiğimizde bir süre sonra Steam hesabımızı kısıtlıyor, ben ise bunu istemiyorum. Ayrıca size bu şekilde satmam, oyun içi alımlarınızda da kullanabileceğiniz bakiyeniz olmasını sağlayacak.

İletişim;
Discord: karaca13
Steam: Steam Community :: SOLDIER BOY

Referans konu 1
Referans konu 2
Referans konu 3
Referans konu 4
Referans konu 5 (Eldiven)
Referans konu 6 (Bıçak)
Referans konu 7

Konu kilitlenene kadar aktiftir, görürseniz yazabilirsiniz.

Sorunsuz bir sekilde 20 dolarlık bakiye satın aldım. Hem teslim ederken hem de satışta yardımcı oldu. Teşekkür ederim. Başarılı satıcı.

@atlaas hocam 16 dolarlık bakiye satın aldı, kendisi mesaj bırakamadığı için bu şekilde paylaşıyorum.

1723158223026.png

İstek gönderdim

@kelrasS hocam 10,5 dolarlık bakiye satın aldı, kendisi mesaj bırakamadığı için bu şekilde paylaşıyorum.
1723204343249.png

@michaelscofield06 hocam 5 dolar bakiye satın aldı, kendisi mesaj bırakamadı için bu şekilde paylaşıyorum.

1723231681040.png

@michaelscofield06 hocam 10 dolar bakiye satın aldı, kendisi mesaj bırakamadı için bu şekilde paylaşıyorum.

1724174037100.png

@michaelscofield06 hocam 4 dolar bakiye satın aldı, kendisi mesaj bırakamadı için bu şekilde paylaşıyorum.

1724184568097.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı