20 TL'ye satılan Windows lisansları güvenilir mi?

1.) Herhangi bir güvenirliği yok. Hiç beklemediğin bir anda bir bakarsın lisans yok olur.
2.) Bazı arkadaşlar yazmışlar. Şirketler toplu bir şekilde alıp sattıkları için ucuz diye. Peki Windows 10 Home bile Microsoft'un sitesinde 1300 TL iken nasıl 10, 20, 30 TL'ye satılabiliyor. Bu işletim sistemlerini toplu alan şirketlerin burada ki kazancı ne oluyor o zaman. Toplu alıyorlar diye tanesini 50 TL'den alacak halleri yok.
3.) Korsan işletim kullan demiyorum ama en azından dolandırılmaktan iyidir. En fazla gereksiz birkaç özelliğini kullanamazsın. Tabi gidip hiç bilmediğin bir yerden bulduğun korsanı da yükleme. Bildiğin ve güvendiğin bir yerden bul.
 
Dediğiniz yol virüslüdür.

Arkadaşım adam bu paraya satıyorken 20 lira nedir ya tabiyikide yüzde yüz güvenilmez
OEM anahtar nedir arastir kardesim o zaman. sonucta bu bir yazilim nerdeyse 0 masrafla cogaltilabilen bir sey Bill Gates isletim sistemlerini monopoli edip sana 2000den satiyorsa pasa pasa al o zaman ne diyeyim.
 
OEM anahtar nedir arastir kardesim o zaman. Sonucta bu bir yazilim neredeyse 0 masrafla cogaltilabilen bir şey Bill Gates isletim sistemlerini monopoli edip sana 2000'den satiyorsa pasa pasa al o zaman ne diyeyim.

Bu şekilde düşünürsen orijinal hale getirmeyi 0 liraya yapabilirsin birçok yolu var ama bir PC'de denedim 6 ay sonra patladı yani parası varsa hiç konuşmaya gerek yok gitsin kıysın alsın yoksa 0 lirayada halledebilir illaki 20 TL vermesinede gerek yok
 

Yeni konular

Geri
Yukarı