20 yaş altı yasağı veli ile geçerli mi?

• Konuyu başlatan Mirzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.117

Mirzy

Decapat
Daha fazla  
Yarın saat 15.30'da Üsküdar'da olmam lazım fakat ben Küçükçekmece'de oturuyorum. Sorum şu 17 yaşındayım bir velim bulunduğunda toplu taşımaya binebilir miyim?
İkinci sorum ise yasak 16.00'da başlıyor ve eve dönmem lazım lakin ben o saatlerde eve dönüyor olacağım (eve dönmem 18.00'ı bulur.)Devlet kurumuna gideceğim bir sorun çıkar mı ceza yemek istemiyorum nereden bilgi alabilirim.

Bana bir şey olmadı güvenlik görevlisi göre göre bastım kartı. Abimin kartını alıp metroya bindim yasak vaktiydi ama bir şey olmadı.

Bana bir şey olmadı güvenlik görevlisi göre göre bastım kartı. Abimin kartını alıp metroya bindim yasak vaktiydi ama bir şey olmadı.

Fark etmemişler seni ben karşıya gideceğim o yüzden ve yasak başladığında ben eve yeni dönüyor olacağım anca 18.00'da evde olurum. Ama devlet kurumuna gideceğim oradan bana izin verirler mi?

Eve dönüyorum desem bir şey olur mu acaba annemde yanımda olacak zaten.

Maalesef dedelerimi hiç göremedim.
Hocam kusura bakma geç olduğu için dönemedim. Dönüşte arkadaşlarla dönmüştüm onlarda normal öğrenci kartları vardı. Görevliler bizi gördü, hatta demişlerdi abi parasını versek geçsek diye olmaz demişti. Biz de onların yerine yetişkin kartı basmıştık.

Hocam kusura bakma geç olduğu için dönemedim. Dönüşte arkadaşlarla dönmüştüm onlarda normal öğrenci kartları vardı. Görevliler bizi gördü, hatta demişlerdi abi parasını versek geçsek diye olmaz demişti. Biz de onların yerine yetişkin kartı basmıştık.

Arayıp sorabileceğim destek hattı var mıdır acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı