200-300 TL Arası Oyun Kulaklığı Önerisi

Scanlite

Kilopat
Katılım
14 Ekim 2014
Mesajlar
258
Çözümler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070 - 5900HX - 32GB
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Selamlar herkese, 200-300 TL arası alınabilecek en iyi oyun kulaklığı nedir acaba? Günlerdir araştırıyorum kimileri HyperX Cloud II falan demiş zamanında ama o kulaklık şu an 500 TL. Demek istediğim eskiden 300 TL için tavsiye edilmiş olan bütün kulaklıklar dolar yüzünden 500 TL'nin üstüne çıkmış durumda. Güncel fiyatları göz önüne alarak alınabilecek en iyi oyun kulaklığı nedir? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G430'e bakabilirsiniz hocam.Kulaklık gerçekten güzel.Bende Logitech G230 var memnunum.
 
200 TL civarlarında size gönül rahatlığıyla önerebileceğim model Kingston Hyperx Cloud Stinger modelidir. Aynı zamanda kendim de kullanıyorum. Çok memnunum. Aşırı bir beklentiniz yoksa beklentilerinizi karşılayacaktır.
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Biraz araştırma yaptım ve almaya değecek olan kulaklıkları listeledim;
Logitech G230
Logitech G430
HyperX Cloud Core
HyperX Cloud Stinger
SNOPY RAMPAGE SN-RW1
Razer Kraken
Asus Strix 2.0

Genelde HyperX'ler çok övülmüş. Core yada Stinger alabilirim. Peki ya siz ne dersiniz?
 
Arkadaşlarımdan aldığım geri dönüşler ve kendi kullandığım, bildiğim bir marka olduğu için ben Hyperx öneriyorum. Bu diğerlerinin kötü olduğu anlamına gelmez. Beklenti ve bütçeye göre bu durum değişebilir. Ama bu bütçeyle alınabilecek en iyi modellerden diye düşünüyorum.
 
Peki HyperX Cloud Core ve HyperX Cloud Stinger arasında bir seçim yapsan hangisini seçerdin?
 
Aralarında öyle çok fark yok. Daha çok tasarım farkı var diye hatırlıyorum. Ses kartsız model zaten bunlar. Hangisi hoşuna giderse alabilirsin. Forumda araştırabilirsen bu modellerle ilgili çeşitli yorumlar bulabilirsin.
 
Anladım. Şu SNOPY RAMPAGE SN-RW1 adlı kulaklığı beğendim aslında. Hem 7.1 desteği var, hem tasarımı çok hoş felan ama gel gör ki 1 tane bile olumlu yorumunu görmedim. Önyargı mıdır nedir, millet Snopy deyince direk duvar örüyor. Senin görüşün nedir?
 
Açıkçası kullanmadığım için kesin şöyledir diye yorum yapamam. Ama dediğin gibi bir durum var. Bu markanın malzeme kalitesi genel olarak diğerlerinden daha düşük olduğu için pek sıcak bakamıyorum.
 
Listenizdeki kulaklıklardan G230'u, G430'u, SN-RW1'i ve Stinger'ı silebilirsiniz. Stinger dışında diğerlerini silmenizin sebebi bunların diğerlerine kıyasla daha kötü olması. Stinger ise Cloud Core ve 1'in alt modelidir.

Kalanlar arasında Cloud Core öneriyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı