200-300 TL Arası Oyun Kulaklığı Önerisi

Kendim kullanmış olduğum ve incelemesini de yaptığım Hyperx Cloud Core önerimdir. Stinger modelinden daha iyidir. Tabii fiyatı da az daha pahalı. İmza kısmımda incelememi okuyabilirsiniz. Ekstra sorunuz varsa sorabilirsiniz. :)
 
@Barış Tolon teşekkürler HyperX Cloud Core kulaklığını satın almış bulunmaktayım. Bir sorum var aslında ses biraz boğuk geliyor. Realtek HD Audio'dan gürültü dengeleme, kulaklık sanallaştırma gibi özellikleri kurcalamıştım biraz. Sizde nasıl? Onları açıyor musunuz yada yaptığınız herhangi bir ekstra ayar var mıdır?
 
CS:GO oyuncusu olarak tüm geliştirmeleri kapatmanızı öneriyorum. Anakartınızın ses kartı sürücüsünü güncellemeniz de sorunu çözecektir.
 
@Plyra anakartımın ses sürücüsü MSI galiba. Bilgisayarı yeniledikten, yeni anakart felan aldıktan sonra otomatik olarak MSI'ın Realtek HD Audio'su yüklenmiş. Onu kullanıyorum. Eski versiyon mu yeni versiyon mu bir bilgim yok fakat biraz araştırdıktan sonra şunu buldum;
Realtek

Realtek'in kendi sitesindeki son çıkan driver. Ama benim ki MSI sürümlü olanı. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1a.jpg
    Screenshot_1a.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 93
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı