200₺ bütçe ile sorunu olmayan SSD önerisi

KeremBulut

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Birkaç dakika önce laptopumda M.2 yuvası olduğunu öğrendim ve HDD'nin hantallığından kurtulmak istiyorum.
Akakçe'den bakayım dedim WD Green çıktı karşıma fakat birkaç konuda hız sorunu olduğunu okudum. Kingston A400'de ise hızlı sağlık düşmesi sorunu olduğunu okudum.

Bana 200₺ civarı kronik sorunlu olmayan M.2 SSD önerebilir misiniz?

Hocam, galiba size ben söylemiştim. Bunu alabilirsiniz. Sorunlu bir model değil.
Evet hocam, siz söylemiştiniz saolun 😃 . Hikvision pek duyduğumuz bir marka değil, bir sıkıntı olmaz değil mi?

Hocam güvenmiyorsanız şunu alabilirsiniz.
Kronik soru var mı bilmiyorum.
Hocam internetten baktığım kadarıyla Su600 serisi sıkıntılı yazıyor ama bu UItimate modeliymiş, bir bakacağım.

Ofisimdeki masaüstünde 240GB WD Green M2 SSD var. Gigabyte anakart ve Ryzen 5 3600 ile sorunsuz kullanıyorum. Öneririm.
Hocam internette açılan konuları görünce gözüm korkmadı değil, riske atmak istemiyorum.

Ayrıca Hikvision da güvenlik çözümleri üreten bir firma anladığım kadarıyla, fakat sitelerinde SSD ile ilgili birşey göremedim.
Hocam bir SSD daha buldum fakat internette okuduğum kadarıyla bazı anakartlar PCI-e SSD'ler desteklemiyormuş. Acaba benim laptopum destekler mi? Bunu almak istiyorum çünkü diğerlerinden 50 lira daha pahalı ama hız olarak da büyük bir fark var.

SSD:

PCI-e desteği hakkında okuduğum yazı:
@Yener K. Hocam yeni mesaj olmadığı için birleştirildi bir bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı