200 liramı kaybettim

Mitmit34

Kilopat
Daha fazla  
Evet 2 gün önce gece saat 2 gibi taksiden inip ATM'ye 2000 lira maaşımı çektim. Taksiciye parayı verdikten sonra eve gelip PC başında kirayı ayırdım. Sabah kalktım 200 liramı düşürdüğümü fark ettim. Teselli arıyorum dostlar. Bu devirde bu parayı kaybetmek çok fena koydu. 3 günlük mesai param.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu zaman bir şey alırken 5 TL daha ucuza bulur muyum acaba diye arıyor olsak da en nihayetinde paranin eften püften şeylere harcandığı gerçeği değişmiyor. Dolayısı ile 200 TL yi eften püften birşeye harcadığınızı varsayin sonuçta bünye buna alışık.

Lise zamanlarım bayram harçlığı toplamışım tam 230 TL ve o zamanın parasıyla da gerçekten çok iyi para. Lunaparka gittim o saçma dönen aletlerde o para düştü ve ben bunu akşam farkettim. Aradan hemen hemen 1 sene geçti. Bir tane kızla buluşmak için İstanbul'a gitmem gerekiyor ama İstanbul'a gidip öyle takılabilecek param yok. Nereden para bulabilirim diye düşünüyorum. Eve giderken yerde 200 TL para buldum ve o gün oynadığım 1'e 28 veren iddia kuponu tuttu ki hayatımda oynadığım toplam iddia sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ve o da o güne denk gelmişti.

Merak etme o para helal ise bir yerden sana geri geliyor.

Lise zamanlarım bayram harçlığı toplamışım tam 230 TL ve o zamanın parasıyla da gerçekten çok iyi para. Lunaparka gittim o saçma dönen aletlerde o para düştü ve ben bunu akşam farkettim. Aradan hemen hemen 1 sene geçti. Bir tane kızla buluşmak için İstanbul'a gitmem gerekiyor ama İstanbul'a gidip öyle takılabilecek param yok. Nereden para bulabilirim diye düşünüyorum. Eve giderken yerde 200 TL para buldum ve o gün oynadığım 1'e 28 veren iddia kuponu tuttu ki hayatımda oynadığım toplam iddia sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ve o da o güne denk gelmişti.

Merak etme o para helal ise bir yerden sana geri geliyor.
Para helal ama haramı x28 yapmışsın dostum. [emoji3]

Technopat Haberler

Geri
Yukarı