- Makaleler
- 1
Başınız sağ olsun hocam. Umarım bu şoku çabuk atlatırsınız. Ölenle ölünmüyor maalesef hayat devam ediyor. Kendinizi toparlamaya bakın.
Hocam bu hastaneye bir defa giden bir daha dönemiyor. Aynı hastanede kaybettim babannemi.Lütfi Kırdar Devlet Hastanesi
Omurilik damarları çok hasar görmüştü. İlaç tedavisine dayanamadı damarları ve uyurken öldü.Hocam bu hastaneye bir defa giden bir daha dönemiyor. Aynı hastanede kaybettim babannemi.
İhmal var buna inanıyorum ama kanıtlayamam.
Bakınız lütfen, bu benim mesajım;
Başınız sağolsun hocam mekanı cennet olsun. Fakat bence iyi tarafından bakın en azından babanızla bolca zaman geçirecek vaktiniz olmuş. Ben kendisini 5.sınıfta kaybetmiştim zaten 1 2 sene sadece hastanedeydi ve önceden de hiç de zaman geçiremiyordum gerek işleri yüzünden falan. Bu yüzden eminim ki bu anıları düşünerek babanızı gönlünüzde yaşatabilirsiniz. şahsen bende kendisine dair sadece bir heykel bir de fotoğraf kaldı. geriye hiçbir şey kalmadı babamdan.2 ana omurilik damarında pıhtı atması sonucunda bugün doktorların cenaze için çağırması üzerine hala soktayım. 22 yaşındayım babamı kaybettim. Morgta bedenini gösterdiler benim canım babam sessiz sakin orada hiçbir şey olmamış gibi yatıyordu. Babam artık yok. Hayatıma neşe katan canım babam yok. Çok kötü hissediyorum. Nefes alamıyorum, kalbim ağrıyor, midem bulaniyor, başım dönüyor ve başım ağrıyor. Sadece sizlere içimi dökmek istedim. Babama en son diyebildiğim şey final sınavıma giderken görüşürüz demekti. Hayat benim için bitti gibi hissediyorum ama annem için ayakta kalmam gerekiyor. Bilmiyorum artık her şey anlamsız geliyor.
Mekanı cennet olsun. Rabb'im rahmet eylesin.Omurilik damarları çok hasar görmüştü. İlaç tedavisine dayanamadı damarları ve uyurken öldü.
Babamı bugün gömdük. Çok boş hissediyorum. Sanki her şey bitmiş gibi. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Anneme yük olmamam lazım. Bir an önce mezun olmam ve çalışmam lazım. Annem için yaşamam lazım. Ama tüm mutluluk hissimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Yataktan çıkamıyorum. Sürekli uykum var.Mekanı cennet olsun. Rabb'im rahmet eylesin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.