yiitsx
Hectopat
Ağır bir koku yoktu, sıradan bir plastik kokusu vardı sadece. Deterjan ve süngerle güzelce yıkadım, hiçbir koku kalmadı. Şimdi de haftada 1 defa yine elde aynı şekilde yıkıyorum, koku vs. yapmıyor.Hocam ilk aldığınız zaman koku gibi bir sorunla karşılaştınız mı? Yani özellikle detaylı bir temizlik istiyor mu ilk kullanımdan önce?
![]()
KSM HOME Motivasyonel 2li Su Matarası Su Şişesi Suluk 2 Lt 700ml Yavrulu Spor Salonu Su Şişesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KSM HOME Motivasyonel 2li Su Matarası Su Şişesi Suluk 2 Lt 700ml Yavrulu Spor Salonu Su Şişesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu da alınabilir.
BPA içermediğine dair herhangi bir açıklama vs. göremedim, BPA free suluklar tercih edilmeli.Yine aynı şekilde görüntüsü vs. dert edilmeyecekse bu da alınabilir. Pipeti var ve içerisinde 2 ekstra şişeyle beraber geliyor. Elite Avm Motivasyonel 3lü Set Su Matarası Su Şişesi Suluk 2lt 700ml 500ml Tritan Spor Salonu Su Şişesi Suluk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BPA nedir? BPA Zararları nelerdir? - Memorial
BPA’nın açılımı Bisfenol A’dır. BPA Zararları nelerdir? hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.