200 TL CS:GO için Fare ve Mousepad Önerisi

Arda Sevilgen

Hectopat
Arkadaşlar CSGO'ya merak sardım ve daha ilk günlerde farem bozuldu. En yakın zamanda yenisini alacağım mouse için bütçe ortalama 200TL civarı.
Kafamda Steelseries Rival 110 ve yine Steelseries QCK mousepad var. Haklarında çok iyi yorumlar gördüm ve son bir kez burada sormak istedim. Bu fiyatlarda Rival 110'dan daha iyi olduğunu iddia edebileceğiniz bir mouse var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Birinci tercihin Rival 110 + QCK Mouse pad ikilisi olsun. Verdiğin paraya değer, seni memnun edecektir. SteelSeries Rival 110 Siyah RGB Oyuncu Mouse + QCK Medium Fiyatı

Alternatif olarak Corsair Harpoon + MM200 Mouse pad alabilirsin. Daha iyi değil ancak yine uzun ömürlü bir diğer set. Corsair Harpoon 6000 Dpi Rgb Gaming Mouse (CH-9301011-EU) | Corsair | Sömestr Kampanyası Corsair Harpoon RGB Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da + Corsair Gaming MM200 Medium - 360mm x 300mm Mouse Pad | ITOPYA

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı