200 TL fare tavsiyesi

Alakası yok kimisi her yeri dökük geliyor kimisi çalışmıyor kimisi acayip kaliteli geliyor.

Ürünleri kaliteli mesela ben kulaklık, klavye ve farede sorun yaşamamıştım fakat yeni bir Razer mouse aldım ve sorun yaşadım. Servisine ulaştım ve gönderince yenisiyle değiştirilebileceğini söylediler.
İşte bu yüzden öneriyoruz ya bizde onları en azından kaliteli servisleri var müşteri memnuniyeti var.

Bazen olabiliyor öyle şeyler. Bu her ürün için geçerli. Sadece Razer firması için değil. Değişim istersin yenisini verirler.
Aynen bu kadar basit yok kronik şeyli gelir yok arızalı gelir diyorlar. Al beğenmezsen para iadesi yada değişim istersin vermezlerse Tüketici Hakem Heyetine kadar gider. Ama hakkın yani arızalı ürün gelirse.

Aynen bu kadar basit yok kronik şeyli gelir yok arızalı gelir diyorlar. Al beğenmezsen para iadesi ya da değişim istersin vermezlerse Tüketici Hakem Heyetine kadar gider. Ama hakkın yani arızalı ürün gelirse.

Rampage, inca, Gamepower markalarının çoğu ürünü kronik ama Razer'in bu ürünlerinde kronik sorun yok sadece sorun yaşama ihtimaliniz düşük zaten yaşarsanız tam destek.

Rampage, inca, Gamepower markalarının çoğu ürünü kronik ama Razer'in bu ürünlerinde kronik sorun yok sadece sorun yaşama ihtimaliniz düşük zaten yaşarsanız tam destek.
Ben incanın 3 mousenu almıştım gayet memnun 2 yıl kullandım ama 2side bozuldu 3. yü kullanıyorum şimdi memnunum yani ben hiç yaşamadım böyle bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı