200 TL mekanik klavye önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar. Mekanik klavye arayışı içerisindeyim. Aklımda belli bilgilere dayanarak belirlediğim bazı kriterler var, fakat başkalarının fikirlerine önem verdiğimden sizlere danışmak istedim. Bütçemi ayarlamaya çalışırım ama şimdilik maksimum 200 lira bandında olacak. Başlıca istediğim özellikler:
  • Yazıya uygun anahtarlı model arıyorum.
  • RGB olması şart değil, minimum ışıklandırma işimi görecektir.
  • Sıfır olma zorunluluğu yok, 2. el İstanbul içi olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe yetiyorsa Sharkoon Purewriter RGB bakabilirsiniz, düşük tuş kullanıyor ve blue switch yazı için uygun bir switch.

Teşekkür ederim. Fikrinizi değerlendireceğim. Blue Switch dışında rahat basım için önerebileceğiniz Switch var mı? Zamanında Apex M400 kullanıyordum; basımı oldukça rahattı.

Selamlar. Mekanik klavye arayışı içerisindeyim. Aklımda belli bilgilere dayanarak belirlediğim bazı kriterler var, fakat başkalarının fikirlerine önem verdiğimden sizlere danışmak istedim. Bütçemi ayarlamaya çalışırım ama şimdilik maksimum 200 lira bandında olacak. Başlıca istediğim özellikler:
  • Yazıya uygun anahtarlı model arıyorum.
  • RGB olması şart değil, minimum ışıklandırma işimi görecektir.
  • Sıfır olma zorunluluğu yok, 2. el İstanbul içi olsun yeter.
isterseniz steelseries m400 var temiz 5 defayı geçmez kullandığım.kullanmadığım için satışa çıkardım.ilgilenirseniz foto atarım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı