200 TL protein tozu önerisi

Hmm o yüzden 2kg 1000TL protein tozu yerine 500TL icinde pirinc olan 2kg protein tozu beğendim bu kadar kolay he?


Peki 200TL protein tozu isteyen bir kişi ne kadar profesyonel olabilir ve karşıdaki adam ona 500TL icinde princ olan protein tozu önerir yazık yazık cok yazık.
Scitec.JPG


Optimum.JPG


Birazcık karşılaştırma yetin varsa seviyelerden farkı anlarsın. Savunduğun şeyin farkında değilsin. Fikrin olmadan kopyala-yapıştır üzerinden cevap veriyorsun. Kudrete bak ya.
 
Eki Görüntüle 1234925

Eki Görüntüle 1234926

Birazcık karşılaştırma yetin varsa seviyelerden farkı anlarsın. Savunduğun şeyin farkında değilsin. Fikrin olmadan kopyala-yapıştır üzerinden cevap veriyorsun. Kudrete bak ya.

Evet anladım abi kesinlikle okuyacağım biraz daha büyütürsen iyi olur kör oldum da iftira da atmazsın ya. 10 tane iyilik yaparsın 1 tane kötüsünü bulurlar ya sen osun işte kardeşim gidip bir markaya neden kafanı gömdün anlamıyorum alta 2 tane link atmışım zaten neden mouseun sol clickine basıp bakmıyorsun Allah Allah'ya gelip burada artislik taslıyorsunuz.
 
Evet anladım abi kesinlikle okuyacağım biraz daha büyütürsen iyi olur kör oldum da iftira da atmazsın ya. 10 tane iyilik yaparsın 1 tane kötüsünü bulurlar ya sen osun işte :D
Bilerek alıntılarınızı paylaştım. Scitec neden güvenilir dedin? Kopyala-yapıştır cevaplarına içerik sundum. Pirinç, bulgur edebiyatı yaptın. Gittim veri sundum.

Sen hala bana Doppelleben denen markayı anlatamadın. İftira diyecek kadar saçma boyutlarda konuşuyorsun ya, buyur. Hadi bana Doppelleben hakkında veri paylaş.
 
Gözün görmediği için o iki linki görmüyosun galiba hayatta başırılar sana. Sen Bugatti vs Tofaş karşılaştırması yap.
Oraya 199 TL'lik Doppelleben paylaşırken ve kopyala-yapıştır ile cevap verirken çok zekiydin. Bana Doppelleben hakkında bilgi paylaşmanı bekliyorum.
 
Şey orada iki tane link var tıklar mısın ona.
Hala bana Big Joy üzerinden cevap veriyorsun. Tekrar ediyorum Doppelleben ve ZEUS adlı iki tane doğru düzgün adı sanı olmayan ürünü sunarken çok yetkindin ya? Scitec hakkında atıp tuttun ve ben sana içerik paylaştım ya? Buyur Doppelleben ve ZEUS hakkında bilgi paylaş. Kalkıp oraya bu çöpleri yerleştiriyorsan bilgi sunacaksın. Sunamıyorsan insanların sağlıklarıyla oynamayacaksın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı