Çözüldü 200 TL PSU önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Chat12

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar , bu aralar forumu meşgul ettiğimin farkındayım fakat bu tamamen donanımsal bilgimin olmamasıyla alakalı.

Sistemim;
* İ7 4790 3.60 GHz
*16 GB RAM
*R7 370 4 GB 256 bit

Almayı düşündüğüm PSU ;

Bilginize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim

Dip not: eğer başka bir PSU önermek isterseniz şuanda bütçem Max 200 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fakat şöyle bir durum var, bende huntkey PSU vardı 400W ve bu sistemde yandı. Bayağı duman falan çıktı. Allah'tan sisteme bir şey olmadı. Yani o yüzden 550-600W aralığında bir PSU istiyorum.
Dostum yanması kaç Watt olduğu ile alakalı değil. Kalitesi ile alakalı. Evine C4 yerleştirmek istiyorsan bu fiyattaki 550-600W PSU'ları alabilirsin.
Bu fiyat aralığında daha güvenilir PSU bulamazsınız.

Fakat şöyle bir durum var, bende huntkey PSU vardı 400W ve bu sistemde yandı. Bayağı duman falan çıktı. Allah'tan sisteme bir şey olmadı. Yani o yüzden 550-600W aralığında bir PSU istiyorum.

Dostum yanması kaç Watt olduğu ile alakalı değil. Kalitesi ile alakalı. Evine C4 yerleştirmek istiyorsan bu fiyattaki 550-600W PSU'ları alabilirsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı