200 TL SSD önerisi

@ilayda yilmaz Ben sizi anlamıyorum, diğer konularda da herkes size karşı çıkmış ve söylediğiniz şeylerin neredeyse hepsinin yanlış olduğu belirtilmiş. Siz nedense hala herkese yok öyle değil yok böyle değil diyorsunuz. Sizin dediğinize 10 kişi karşı çıkıyor nasıl "ben haklıyım" diyebiliyorsunuz. Bugün de Note 10S almak isteyen birine Onun RAM'i yavaş onun yerine iPhone 6S al dediniz. 7 senelik telefon önerdiniz Allah aşkına bir sessiz kalın ya! Biraz gezinin öğrenin sonra fikir sahibi olun ve fikrinizi beyan edin.
 
@ilayda yilmaz ben sizi anlamıyorum, diğer konularda da herkes size karşı çıkmış ve söylediğiniz şeylerin neredeyse hepsinin yanlış olduğu belirtilmiş. Siz nedense hala herkese yok öyle değil yok böyle değil diyorsunuz. Sizin dediğinize 10 kişi karşı çıkıyor nasıl "ben haklıyım" diyebiliyorsunuz. Bugün de Note 10s almak isteyen birine onun RAM'i yavaş onun yerine iPhone 6S al dediniz. 7 senelik telefon önerdiniz Allah aşkına bir sessiz kalın ya! Biraz gezinin öğrenin sonra fikir sahibi olun ve fikrinizi beyan edin.

Siz kimsiniz de bana susma emri veriyorsunuz? Kimsiniz siz? Site yoneticisi falan misiniz? Ben insanlara sunu yapin bunu yapin demiyorum, sadece oneriyorum bu kadar. Size bu kadar batan şey nedir? Girdigim her konuda beni boyle takip edip beni rahatsiz etmeye devam mi edeceksiniz yoksa? Ne kadar komik.
 
@ilayda yilmaz Öneride bulundum, siz forumu gezin öğrenin. Tuborx, Frisby, Gamepower, Sandisk Plus gibi modelleri önermediğimizi hemen görürsünüz ve sizin gerçekten susmanız daha yararlı olur çünkü HER konuda yanlışsınız. Sizin girdiğiniz her konuya bakmıyorum, benim de aynı konu karşıma çıkıyor güncel olduğu için ve sizi görüyorum. İnsanlara iPhone 6S, Sandisk Plus önerdiğiniz taktirde de hep sizi açığa vuracağım. Bana bir şey doğal olarak batıyor evet, hani burası GENEL olarak TEKNOLOJİ forumu ve siz Teknolojinin T'sinden anlamıyorsunuz.
 
@ilayda yilmaz öneride bulundum, siz forumu gezin öğrenin. Tuborx, Frisby, Gamepower, SanDisk Plus gibi modelleri önermediğimizi hemen görürsünüz ve sizin gerçekten susmanız daha yararlı olur çünkü her konuda yanlışsınız. Sizin girdiğiniz her konuya bakmıyorum, benim de aynı konu karşıma çıkıyor güncel olduğu için ve sizi görüyorum. İnsanlara iPhone 6s, SanDisk Plus önerdiğiniz taktirde de hep sizi açığa vuracağım. Bana bir şey doğal olarak batıyor evet, hani burası genel olarak teknoloji forumu ve siz teknolojinin T'sinden anlamıyorsunuz.

Sirf kendi sahsi fikrimi belirttigimden dolayi bana nasıl teknolojiden anlamiyor dersiniz? Benim teknoloji bilip bilmedigime dair kanitiniz bir konuda kacak yollarla telefon almak isteyen birine iPhone onermem mi? Gercekten komiksiniz dogrusu. Siteye daha yeni kayit oldum ve sizin gibi ergensi davranislar sergileyen insanlar yuzunden siteden sogudum daha 1 saat bile gecmedi.
 
iPhone önermeniz değil, 7senelik bir iPhone önermeniz ve 7senelik iPhone'un RAM'inin Note 10S'ten daha hızlı olduğunu düşünmeniz. Neyse kadınlarla tartışmaya girmeyi sevmem zaten asla bir şeyleri kabul etmezler. Soğumanız çok normal çünkü "mükemmel!" "ÖNERİ"ler verdiğiniz için. Siz takılın biraz öğrenin. Hadi size iyi forumlar.
 

Geri
Yukarı