200 TL SSD Önerisi

Ben de aynı fikirdeyim. Alacaksan bir kere al senelerce kullan. Sana en ucuz ve güvenilir linki bırakayım. Bugün gidip Vatan Computer'dan alacağım. İnceleme,görüşlerimle alakalı bir video çekmeyi düşünüyorum. Belki videom sana yardımcı olur.Linki bırakırım çekince. Alacağım ve önerdiğim SSD:
Çoğu SSD'ye göre hızı daha yüksek ve kaliteli
Şimdi aklımda bi adata bi Kingston var bir crucial var birde Sandisk ne düşünülür sizce zaten bunların hepsi de birbirinden kaliteli arada yazma okuma farkı var ve ısınma farkı var ???

Dostum ayni anakart bendede var ben 120 gb lik kingston ssd aldim gecen gun cok memnunum pc eski ve 2. Nesil islemci olmasina ragmen temiz kurulum yapip windows 8.1 yukledim 3-5 saniyede aciliyor pc.1 tb harddiskim oldugu icin 120 lik tercih ettim sirf windows icin.
Gelelim konuya diger ssdler geriye donuk uyumluluk veriyormu bilemedim ama ben uzerinde geri donuk uyumluluk oldugu icin aldim.bizim anakartlar malum 2011 yilindan yanlis hatirlamiyorsam sata 3 3gbps

Bence Samsung'tan şaşmayın. Bütçeyi Samsung'a göre ayarlayın. Biraz daha sabredin. Kesinlikle diğerlerine hiç gerek yok. Sürekli sorunlarla uğraşmak istiyorsanız farklı tabii.

Dostum ayni anakart bendede var ben 120 gb lik kingston ssd aldim gecen gun cok memnunum pc eski ve 2. Nesil islemci olmasina ragmen temiz kurulum yapip windows 8.1 yukledim 3-5 saniyede aciliyor pc.1 tb harddiskim oldugu icin 120 lik tercih ettim sirf windows icin.
Gelelim konuya diger ssdler geriye donuk uyumluluk veriyormu bilemedim ama ben uzerinde geri donuk uyumluluk oldugu icin aldim.bizim anakartlar malum 2011 yilindan yanlis hatirlamiyorsam sata 3 3gbps
Evet aynen öyle ama 6 gbps ler de uyumlu oluyor bende ilk başta böyle zannettim araştırdım ama 6gbps lerde böyle oluyormuş bende içine Windows ve oyun kuracağım ondan 240 GB alıyorm oyunlar mesela örnek cs go harita yüklemesini erken yapsın diye alıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı