Daha fazla
O zamanda alacağı bıçağın görünüşüSiz yanına bir sıfır daha koyun o zaman bakalım bir bıcak.
Teşekkür ederim.Ekledim hocam fotoları bakabilirsiniz.
Ben de aynısını düşündümBir an konuyu görünce 2010 yılından kalma konuyu biri hortlattı sandım![]()
200 TL ye güzel envanter dizmek artık mümkün değil nede bir bıçak almak, en ucuz bıçak fiyatı 1. 800TL ama güzel bir ak skini olarak "Ak-47 Simsiyah" (fabrikadan yeni çıkmış 208 TL) veya "Ak-47 Yarış Faresi" (fabrikadan yeni çıkmış 165 TL) alabilirsin ve lütfen skin alırken oyun içinde inceleye bas (listelenen skinin küçük fotoğrafına mousunu götürüp sol alt köşede çıkan aşşağı ok sembölüne basıp sonra oyunda incele yazına tıkla ve google'ın steam'i açmasına izin ver arka planda csgo açıksa zaten oyunu baştan açmana gerek yok) ve lütfen düşük aşınmışlık durumuna sahip skin al (oyun içinde skini incelerken "¡" sağ altta bulunan sembolün stüne götür mouse'u ve düşük aşınmışlık durumuna sahip ise değerli demektir ve çoğu zaman yükseğe göre daha iyi görünür) ama bana kalırsa, oyun al.Merhaba, CS:GO bağımlısı olarak soruyorum. 200 TL bütçem var, oyun mu alsam CS:GO envanter mi dizsem diye düşünüyorum. 200 TL'ye güvenilir bir siteden bıçak almak mümkün mü? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Cool bir AK-47 skini de olabilir.
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Ben çoktan bir AK-47 skini aldım. AK-47 Phantom Disruptor Field-Tested. Bu skinin aşınma durumu ise 0,174'lerdeydi. Bunun bir Field-Tested skinine göre çok iyi olduğunu söylediler. Field-Tested skinleri 0,15 - 0,37 arasındaymış.200 TL ye güzel envanter dizmek artık mümkün değil nede bir bıçak almak, en ucuz bıçak fiyatı 1. 800TL ama güzel bir ak skini olarak "Ak-47 Simsiyah" (fabrikadan yeni çıkmış 208 TL) veya "Ak-47 Yarış Faresi" (fabrikadan yeni çıkmış 165 TL) alabilirsin ve lütfen skin alırken oyun içinde inceleye bas (listelenen skinin küçük fotoğrafına mousunu götürüp sol alt köşede çıkan aşşağı ok sembölüne basıp sonra oyunda incele yazına tıkla ve google'ın steam'i açmasına izin ver arka planda csgo açıksa zaten oyunu baştan açmana gerek yok) ve lütfen düşük aşınmışlık durumuna sahip skin al (oyun içinde skini incelerken "¡" sağ altta bulunan sembolün stüne götür mouse'u ve düşük aşınmışlık durumuna sahip ise değerli demektir ve çoğu zaman yükseğe göre daha iyi görünür) ama bana kalırsa, oyun al.
0.0699 (maksimum fabrikadan yeni çıkmış skini aşınmışlık durumudur ve bu kötüdür)
0.00 (veya daha fazla sıfırı varsa bu iyidir yada 0.05/0.04/0.03 ginede 0.03 veya 0.04 almaya çalış.)
Sorun olursa yaz.
Evet bir de sorum olacaktı. Resident Evil Village 16 Mart'ta başlayacak indirimlerde yer alacak mı? Yani önceki düştüğü fiyat gibi 130 küsür'e düşer mi?200 TL ye güzel envanter dizmek artık mümkün değil nede bir bıçak almak, en ucuz bıçak fiyatı 1. 800TL ama güzel bir ak skini olarak "Ak-47 Simsiyah" (fabrikadan yeni çıkmış 208 TL) veya "Ak-47 Yarış Faresi" (fabrikadan yeni çıkmış 165 TL) alabilirsin ve lütfen skin alırken oyun içinde inceleye bas (listelenen skinin küçük fotoğrafına mousunu götürüp sol alt köşede çıkan aşşağı ok sembölüne basıp sonra oyunda incele yazına tıkla ve google'ın steam'i açmasına izin ver arka planda csgo açıksa zaten oyunu baştan açmana gerek yok) ve lütfen düşük aşınmışlık durumuna sahip skin al (oyun içinde skini incelerken "¡" sağ altta bulunan sembolün stüne götür mouse'u ve düşük aşınmışlık durumuna sahip ise değerli demektir ve çoğu zaman yükseğe göre daha iyi görünür) ama bana kalırsa, oyun al.
0.0699 (maksimum fabrikadan yeni çıkmış skini aşınmışlık durumudur ve bu kötüdür)
0.00 (veya daha fazla sıfırı varsa bu iyidir yada 0.05/0.04/0.03 ginede 0.03 veya 0.04 almaya çalış.)
Sorun olursa yaz.
E diyorum işte? Yardımcı olun lütfen. Cool bir AK-47 skini de olur diyorum arkadaşlar.
Yabancı bayram veya tatillere bağlı, pek bilmiyorum ama sürekli indirimler oluyor, oyunu takipte kal ve indirime girdiğinde al. Oyun almak yerine skin almak yaptığım en büyük hatalardan biriydi, aklında bir oyun varsa eline fırsat geçince al, pişman olmazsın ve lütfen arkadaşlarınla oynayabileceğin veya online bir oyun al, yalnız olunca bir süre sonra insan çok sıkılıyor. Yani uzun lafın kısası oyun indirime girebilir ama uzun sürebilir, arada sırada bak ve indirimleri takip et, güzel AK skini almışsın bu arada.Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Ben çoktan bir AK-47 skini aldım. AK-47 Phantom Disruptor Field-Tested. Bu skinin aşınma durumu ise 0,174'lerdeydi. Bunun bir Field-Tested skinine göre çok iyi olduğunu söylediler. Field-Tested skinleri 0,15 - 0,37 arasındaymış.
Evet bir de sorum olacaktı. Resident Evil Village 16 Mart'ta başlayacak indirimlerde yer alacak mı? Yani önceki düştüğü fiyat gibi 130 küsür'e düşer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.