200 TL'ye kadar oyuncu mouse önerisi

Benim de önerim Rival 110 ya da Logitech G102 olur. Kimse başka markaları kötülemiyor ancak bu iki model kendilerini kanıtladıkları için sürekli bu fiyat aralığında öneriliyor. Alternatif olarak başka modeller tabi ki var ancak Rival 110 modelini de kullanmış birisi olarak öneriyorum. Alternatif olarak CM310 ve Hyperx Pulsefire modellerine de göz atabilirsiniz.

Benim de önerim Rival 110 ya da Logitech G102 olur. Kimse başka markaları kötülemiyor ancak bu iki model kendilerini kanıtladıkları için sürekli bu fiyat aralığında öneriliyor. Alternatif olarak başka modeller tabi ki var ancak Rival 110 modelini de kullanmış birisi olarak öneriyorum. Alternatif olarak CM310 ve Hyperx Pulsefire modellerine de göz atabilirsiniz.
Önerin için teşekkür ederim, galiba G102 modelini alıcam, fingertip ve claw arası bir kullanımım var. Hafif olması da önemli benim için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı