2000-2200 TL monitör önerisi

Bütçe
2000
Daha fazla  
Beyler 27 inç bir monitör almak istiyorum. Bazı kişiler 27 inç monitörler 1080p'de kötü performans veriyor diyorlar ama 27 inç altında oynamama imkan yok. Bana 2K'ya güzel bir monitör önerir misiniz? Forumda birkaç konuya baktım ancak herkes önerilenlere laf atmış kararsız kaldım, MSI alacaktım herkes MSI'e laf atıyor. 2200 de olur ancak 2K olsa daha iyi olur.

Burası güvenilir mi ? Yaklaşık 8 9 yıl sonra bilgisayar geçecek elime tedirginim ölü pixel konusunda.
Ayrıca bunu buldum fiyatı aşıyor ancak klavye mouse dan feda edebilirim.

Üstteki monitörleri önermem. Onlar yerine Dell S2721HGF, Philips 272E2FA veya bütçe yetiyorsa 32GN600 daha iyi olur.

Kavis seçim etkeni olmamalı ve 27 inçse tercihe bağlı. Zaten oraya S2721HGF yazdım.

Optix serisinde ölü piksel ve bulutlanmayı kabul edersesim
S2721HGF 2k değil ama. 27 inç 2k kavisli bulmak istiyorum. 2700 2800 e kadar çıkmaya karar verdim bu yüzden. Kavisli olmasa da olur ama tercihim o .

S2721HGF 2k değil ama. 27 inç 2k kavisli bulmak istiyorum. 2700 2800 e kadar çıkmaya karar verdim bu yüzden. Kavisli olmasa da olur ama tercihim o .
Madem bu kadar çıkıyorsunuz biraz daha arttırıp Dell S2721DGF*** alın. Bütçe yetmiyorsa 32GN600.

Aryond 32" için ne diyorsunuz ben asla fps oynamayacağım ,lol oynamayacağım ,genellikle rpg mmorpg oynayacağım ,ghosting sıkıntı yapar mı ? Dell e baktım bulamadım .LG için henüz hemen karar vermek istemiyorum ama en büyük aday o gibi .​

@SamsaraWildAncestor Aryond A32 her açıdan kötü. Oyun tarzınıza bakılırsa sizin 144Hz ve üstüne ihtiyacınız yok.
Bu monitör ile ucuz yollu ve iyi bir seçim yapmanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı