2000-2300 TL arası telefon tavsiyesi

TouchWiz'den ötürü. 2 bin liralık telefon rehbere geç giriyor, fotoğraf çektikten sonra fotoğrafın küçük önizlemesine dokunuyorsunuz fotoğrafı görmek için ama orada da bekletiyor.
 
TouchWiz'den ötürü. 2 bin liralık telefon rehbere geç giriyor, fotoğraf çektikten sonra fotoğrafın küçük önizlemesine dokunuyorsunuz fotoğrafı görmek için ama orada da bekletiyor.
Sen note 4'de bunların olacağını gerçekten düşünüyor musun? işine gelmeyen rehbere geç girme diye Samsung'a çamur atıyor. Samsung'u sevmem ama şu Note 4'e söyleyecek bir kelime bile yok. Boşuna uğraşmayın. Telefona ne açıdan baksanız bir kusur bulamazsınız. Rehbere geç girme olayları falan bahane... ne ısınma var, ne kasma var, ne kamerasında yetersizlik var, ne performans olarak hatası/kusuru var. S6 derseniz tamam, ama Note 4 mükemmel.
 
Asıl S6'da olmaması gerekir bu sorunlar ama var. Yazılım işini yapamıyorlar maalesef o kadar iyi donanıma karşın.
S6 sorunlu bir telefon. Güncelleme ile ram kullanımı gibi sorunlar halledilir mi bilmem. Amma ve lakin ki şuan Android bünyesinde Note 4 kadar sorunsuz ve hatasız bir telefon daha yok. Hem çevremdeki insanların yorumlarından, hem incelemelerinden hem de kendi tecrübelerimden dolayı telefonu mükemmel buluyorum. Bence tek sıkıntısı var o da boyutunun büyük olması ama bu kimine göre bir sorun değil.
 
Hocam iPhone almanıza gerek yok çünkü LG G4 ile fotoğraf konusunda yarışamaz. Ayrıca G4 tam istediğiniz fiyat segmentinde. Tasarımı güzel bir telefon. Oyunlarda da sıkıntı çıkarmasının imkanı yok. Tercihinizi G4'ten yana yapın derim ben.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı